Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 1. Nick: Jacob. 2. Wiek:22 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 10/10 6. Doświadczenie: Mam ogromne doświadczenie zarówno w prowadzeniu jak i administrowaniu serwerów JailBreak. Byłem adminem na różnych serwerach. 7. Coś o sobie:Od najmłodszych lat pogrywam sobie w cs 1.6. Głównie spędzałem czas na 3 modach ( Zombie Mod, Jailbreak oraz Surf ). Moją największą zaletą jest stawianie wszystkich na równej linii, zaś jeśli chodzi o największą wadę, wydaje mi się, że jest to brutalna szczerość wobec każdego 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin): Tak 9. Mikrofon (Obowiązkowy):tak 10. Składka (Obowiązkowa - 11zl sms/msc): tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Na +/- + brakuje strażników + składka +wiek - nie widziałem cie na serwerze ani razu Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Jestem na NIE - Aktywność, nie znam Cię wgl - Aktywność na forum - Główny wzór znajduje się tutaj --> Aplikacja na STRAŻNIKA Jailbreak Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 - niekompletny wzór -/+ czyżby 10/10? - daj się poznac nie naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik THC3>uderzawskron Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Jestem na: nie -brak kultury -podanie -bardzo rzadko widze go w ct tylko raz dziś +Mikro i mutacja +Składka -daj się poznać Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Brakuje strażników, źle mi się robi jak patrzę na to co się dzieje podczas nieobecności adminów. Polecam pozytywne rozpatrzenie mojego podania lub chciałbym aby admini spędzali więcej czasu na serwerach. Pozdrawiam ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Wypowiadanie się we własnym podaniu = odrzucenie podania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi