Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) 1. Nick: Tajemnica 2. Wiek: +28 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 10/10 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Tajemnica/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:226234490 7. Steam ID: STEAM_0:0:226234490 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/tajemnica/ 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: tak 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Byłam adminem i OP na kilku sieciach. Na pierwszej ogarniałam również funkcje JH@, więc nie ma dla mnie rzeczy nie zrozumianych, trudnych. Chciałabym pomóc obecnym adminom w pilnowaniu, wprowadzać miłą atmosferę i służyć pomocą w rozwoju serwera. 12. Kontakt: FORUM/STEAM. TS 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK Edytowane 9 Stycznia 2021 przez Tajemnica 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Jestem na tak Kojarzę Cię. +amxx +steam +wiek +/-gt jak poprawisz będzie cudo Ps. Jak się dostaniesz to nie banuj<3 i zmień tytuł i miejsce [twój Nick] podaj Nick 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Jestem na nie -Podanie mnie nie przekonuje -Ciekawie czy 10/10 doswiadczenie bo cos nie wierze - GT Odnośnik do komentarza
Użytkownik ImperatoR Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Widuje Cię na serwerze, możemy dać szansę + wiek + amx (Choć pod znakiem zapytania to 10 na 10} + kultura osobista +/- gt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StaraGwardia Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 jestem za daniem szansy +składka +wiek +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Jestem za daniem szansy na okres próbny, gdyż: +Przydałby się kolejny admin +Wiek +Składka -/+ Gt, do poprawki leci -/+ Doświadczenie 10/10 leży pod wielkim znakiem zapytania :p 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Acti.Kill Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Jestem Na Tak +steam +wiek +składka Znam cię już trochę z innych sieci też Myślę że ogarniesz takiego adminka w jednym palcu Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Podanie Zostało Przyjęte na Okres 2 tyg . Zgłoś się do mnie na Steam lub TS // Pozdrawiam 1 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi