Użytkownik Dan Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Imię: Daniel Wiek: 29Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:bo nie lubie ludzi ktorzy sobie pomagaja dopalacznam Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:de_dust2Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:tak na 3 serwerach Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):zalezy od potrzeb Coś o sobie: Kto pogra ze mna sie dowie jakim ludkiem jestem Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 XD - podanie - nie ogarniasz - konto pod podanie + wiek na nie XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Jestem na duze tak +Znany jest na sieci +Lepszego podania nie widziałem +Jest tajemniczy takich wlasnie lubie +amx +byl juz opiekunem na 3 serwerach o m g +wiek +wspracie finansowe no co tu duzo mowic Brac poki cieple #PRECZZHEJTEM 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Kurde to jakiś zlot dziś na dd2 jest? Nie -Brak Admina -Podanie -Konto 1 godzinę temu, Dan napisał: Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:bo nie lubie ludzi ktorzy sobie pomagaja dopalacznam Co niby zmieni w tym bycie OP? Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Stycznia 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi