Użytkownik∙ akxme Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Nick: @ HardwarePLAYER Czas i data zdarzenia: Wczoraj, jakos po 2 Powód bana: Prowokacja. Dowód w postaci screenów: Sądze,że nie będą potrzebne. Coś od siebie: Wedle regulaminu chatboxa nie posiadam wcześniejszych blokad na chatboxa za prowokacje czy innego tego typu. Zacytuję regulamin chatboxa: "4.8 Prowokowanie użytkowników Forum - od 1 pkt warna do 3 pkt + możliwa blokada Czasowa na Chatboxie od 6h do nawet blokady permanentnej w przypadku częstych prowokacji" Blokada powinna wynosić 6h, ale niestety jest tu lekka faworyzacja ze strony Administratorki forum która nadużywa swoich praw podczas "URLOPU" w czasie, gdy rangi j@ w góre są dostępne na forum. Mam nadzieje na szybką reakcje, jak i zdjęcie mi tej "Naciągniętej" blokady, pozdrawiam cieeplutko. 3 3 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Stycznia 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 "Informacja dla użytkownika Zostałeś zablokowany na StrefoBox'ie z powodu Prowokowanie, dogadywanie i podtrzymywanie bezsensownych prowokujących dyskusji. Czas blokady na chacie wynosi 2h. Jeśli nie zgadzasz się z tą blokadą napisz odwołanie w tym dziale - link." 49 minut temu, HardwarePLAYER napisał: "4.8 Prowokowanie użytkowników Forum - od 1 pkt warna do 3 pkt + możliwa blokada Czasowa na Chatboxie od 6h do nawet blokady permanentnej w przypadku częstych prowokacji" 4.8 Prowokowanie użytkowników Forum - od 1 pkt warna do 3 pkt + możliwa blokada Czasowa na Chatboxie od 6h do nawet blokady permanentnej w przypadku częstych prowokacji Nie wiem po co to odwołanie skoro Administratorka @ Dusia nadała ci nawet mniejszą karę niż jest ona zapisana w regulaminie. 52 minuty temu, HardwarePLAYER napisał: lekka faworyzacja ze strony Administratorki forum która nadużywa swoich praw podczas "URLOPU" w czasie To że nasza osoba z administracji posiada urlop nie znaczy że gdy widzi taką sytuację która miała miejsce na chatboxie nie mogła zainterweniować Po to jest i po to ma tą rangę by z niej korzystać nawet gdy ma urlop a widzi że ktoś się niestosuje do regulaminu. Więc nie wiem po co te pulty wobec dobrze wykonanej pracy przez ADMINISTRATORA SIECI ! 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Stycznia 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi