Użytkownik Grandfather Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Chciałbym uprzejmie zwrócić uwagę że nasz serwer robi krok wstecz z każdym następnym miesiącem. Moje podanie na opiekuna serwera zostało odrzucone ( za co nie mam pretensji ) więc powinien być wybrany inny opiekun. A co zamiast tego robimy zabieramy supporta z serwera ( zgłosiłem do niego dziesiątki błędów które do tej pory nie zostały naprawione) i oczywiście następcy brak. Teraz nowa fala adminów która jak już nawet jest na serwerze ( aktywność znikoma ale konsekwencji brak ) to chce się zaznaczyć dawaniem banów i mutów za absurdalne rzeczy : https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=330&advType=admin https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=324&advType=admin https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=324&advType=admin https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=330&advType=admin https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=329&advType=admin https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=329&advType=admin Co oczywiście zniechęca nowych jak i stałych graczy. Już nawet o tym że serwer na czas nie był opłacony i musiałem odpisywać na wiele wiadomości z tym związanych od "stałych bywalców" . Apeluję o to by przypisać odpowiednie osoby na wolne stanowiska by serwer mógł się rozwijać i nie uwsteczniał jak teraz ma to miejsce. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam, Jako UBT dziwi mnie zachowanie administracji na waszym serwerze, chodzi o bany typu: pisanie ez wyzywanie na chacie nadużywanie mikrofonu itp Najbardziej interesuje mnie ban za ping np. który też pojawia się w Sourcebansie. Na serwerze przydatny by był opiekun żeby pilnować administracji i rozporządzać to wszystko, ponieważ bany lecą za bezsensowne rzeczy @ Trivor . Wybrać jedną porządną osobę na to stanowisko i żeby serwer ogarnąć. Przytaczając sytuacje bana za ping to wątpię że admin dał ostrzeżenie, gdzie za to powinno być sam kick, a nie ban na 30 min. Ostatnią rzeczą którą jest tu do dodania to podliczanie minut administracji 08.12.2020, dział jest prawdę mówiąc zaniedbany, a serwer na tym cierpi. Pozdrawiam 1 2 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam. Mimo że ty niby jesteś niewinny nie powiem kto nic nie robi prawie w ogóle na serwerze, dawałeś bany (permanentne) za keydropa lub inne podobne, nabijałeś sobie minuty na spectcie. Tutaj @ Szablo podtwierdzi a reszta banów od @ messipaka lub @ Rooody były prawdopodobnie za prowokacje lub inne powody. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rooody Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Skoro jesteś taki hop do przodu że piszesz coś na mój temat, zacznijmy od Ciebie. Pare razy sytuacje miałem że gram sobie na serwerze napisałem Ci nawet na u@ że hej możesz zoabaczyć typa bo mi wsie wydaje ze odjebany a ty nawet nic nie robisz tylko powiedziałeś on czysty 100% nawet nie sprawdziłeś a miał wh. niejednokrotnie ktoś pisał na u@ to olewałeś. Więc zanim zaczniesz pisać coś na bezsensowne bany to przeczytaj regulamin bo ja banuje patrzac na ten regulamin. Po drugie zobacz swoje bany ban 10 min za obraze? al;ob perma za keydropa? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik messipaka Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam. Przykro jest mi słyszeć te słowa, i że jako admini nie trzymamy się razem tylko tak jakby obgadujesz za plecami innych. Po pierwsze jeśli miałeś jakiś problem do mnie lub roody to trzeb było nam to powiedzieć na serwie albo po prostu skontaktować się w inny sposób. Po drugie jestem nowym adminem na serwerze i doskonale o tym wiesz, a zamiast nas czegoś nauczyć albo powiedzieć, że pewnych rzeczy nie powinniśmy robić to ty po prostu piszesz tutaj na forum o sprawie. A co do tych banów. Może i większość jest niepotrzebna, ale starałem się przynajmniej stosować do regulaminu a ty zaś nie robiłeś na serwerze nic mimo, że często był cheater w drużynie przeciwnej to siedziałeś sobie i grałeś zamiast wejść na specta. To jest moje zdanie na ten temat. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Powiem tak: Nie wiem do kogo ty zgłaszałeś błędy jak nie ma supporta XDD Ja na bieżąco zgłaszam @ Trivor błędy/propozycję i jak trivor ma czas to zrobi Pokazujesz bany Adminów ale twoje bany nie są lepsze XD https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=302&advType=admin Banujesz za Obrazę? Powinieneś dać muta a nie dawać bany / Jak banujesz za obrazę to w ciul mało osób wraca na tego serwa.... Afczysz na spect i myślisz że jesteś bardzo aktywny? Mówisz że aktywność Adminów znikoma XD - Pomyśl był sylwester/święta i wszyscy dochodzą do siebie to że masz niby tam 30 coś lat i siedzisz na dupie przed kompem i afczysz na serwie to pozdrawiam Tak dodam że twoje podanie było odrzucone na opiekuna bo: Jak sam mi napisałeś jak byłem opiekunem że nie szukasz kolegów jak chciałem cię dodać do grupki XDD To dobrą masz komunikację - Admini owego serwera z tego co słyszałem nie lubią cie wgl + Nie masz doświadczenia w byciu opiekunem jak banujesz Kay-dropa/goobosting za reklame XDDD Jak tobie odrzucili podanie to dlaczego ma być wybrany inny opiekun? Nie rozumiem 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Ogólnie też wypowiem się na ten temat. Tak jak Krejzol powiedział, często banujecie ludzi za błache rzeczy i zniechęcacie tym nowych graczy do pozostania na serwerze. Wyszło jak wyszło, nie macie opiekuna, supporta już też nie. Macie na serwerze kilka błędów. Jako administracja postarajcie się robić wszystko aby gracze zostawali na serwerze. Musicie dawać mniej banów za rzeczy typu reklama, ping itp. Pomagajcie graczom i bądźcie mili. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Widzę małe masz pojęcie, albo po prostu znamy różne znaczenie słowa "upada", "serwer upada". Dla mnie to znaczy, że tracimy graczy, że gra ich co raz mniej. Tymczasem ja zauważyłem, że z każdym miesiącem tych graczy gra co raz więcej, kiedyś było ich 12-18, teraz poniżej 20 w dzień nie schodzi, a nawet ostatnio grają w nocy. Czyli dla mnie jasno serwer się ROZWIJA, a dla ciebie upada. W sumie nie mi oceniać Zgłaszasz błędy supportowi serwera. Ciekawe, że supporta serwera nie mamy, a mi nic nie zgłosiłeś więc komu w końcu te błędy zgłaszasz? No nie widzę tych błędów w sumie zgłoszonych. Wiem, że mirage #2 nie ma ani opiekuna, ani supporta dlatego w ten dział jako jeden z nielicznych zaglądam często, ale nic w nim nie jest zgłoszone więc o czym my mówimy? Chciałeś być opiekunem, a nie wiesz że od zgłaszania błędów jest odpowiedni dział? Jak dla mnie ten temat to kosmos. Oczywiste, że jak serwer nie ma opiekuna to niektóre sprawy właśnie typu sprawdzanie aktywności adminów i inne pierdoły będą lekko zaniedbane, ale od razu rzucać frazą "Serwer upada", bo odrzuciłem twoje podanie na opiekuna to troszkę przesada. Kogo mam ci wziąć na opiekuna jak nikt nie pisze podania. Rekrutacja jest otwarta, ty napisałeś, ale jako że was nie znam dobrze to zapytałem administrację czy chcą cię na opiekunie i stanowczo i jednogłośnie napisali, że nie. Serwer czeka na opiekuna, jeśli któryś ogarnięty administrator z poparciem administracji napisze podanie to chętnie je przyjmę. Tymczasem żeby nie było, że nie podejmuje żadnych działań po twojej skardze to proszę wszystkich @ Admin CS:GO Only Mirage #2 o dodanie mnie na steam i napisanie wiadomości, stworzę z wami jak na reszcie serwerów cs:go wspólną konwersacje. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi