Użytkownik Maister Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Nick: Maister Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Maisterek/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Maister <3/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 1-6 Wiedza o SM [0/10]: 5 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Nazywam się Michał, jak już wspomniałem mam 16 lat. Mieszkam w województwie łódzkim w małym mieście obok Łodzi. Uczęszczam do Mundurowego Liceum Ogólnokształcącego w Łodzi do klasy o profilu wojskowym. Interesuję się głównie grami komputerowymi, wojskiem oraz kalisteniką (chociaż to dopiero moje początki). Na serwerze gram od mniej więcej 2-3 miesięcy. Po resecie na ten moment mam spędzone na nim ponad 80h. Niestety nigdy nie byłem administratorem na żadnym serwerze, lecz chciałbym się sprawdzić w tej roli. Zdążyłem już poznać większość graczy oraz administracji na serwerze i zdobyć ich sympatię. Uważam, że nadaję się na posadę administratora. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Siemka +wiek +/-sm +prime +znany +gt Jestem na TAK pozdro 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Hejka + wiek, + gt, + prime, + podanie +/- sm Na Tak Pozdrawiam 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 jestem na TAK! + Wiek +GT +Podanie + Kupiona gra 1 4 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 + Wiek ++ GT + Aktywność + Mikor/Prime +/- SM Jestem na TAK, Bardzo aktywna osoba jak i bez żadnych problemów. Nigdy nie byłeś w administracji, ale kiedyś trzeba zacząć 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 hejka :) +wiek +/- sm +prime/mikro +gt +podanie Jestem na TAK pozdro z fartem 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kubuus Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 + wiek + gm + kulturka + atkywność + mikro i prime Aktualnie jestem na Tak . Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Napisz mi na pw swój steam id i nick na którym grasz 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi