Użytkownik TEZ Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Spray do 1.6 Tematyka: Spray do csa z moim nickiem i z jakąś czacha na początku i końcu byle nie w całości z cooltexta dlatego chcę żeby tu ktoś mi coś wyczarował Kolorystyka: Czarno biała Rozmiar: Obojętny ale nie za duży czy też mini można na cooltexcie sobie sprawdzić jak ma być ideał Napisy: T E Z ze spacjami Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie):Tak Wynagrodzenie:Rep+ : Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Nie jestem pewien czy dokładnie takie coś miałeś na myśli tempdecal.wad @ TEZ @ TEZ 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Możesz przesłać w normalny pliku jak coś przerobię go sobie a co do tych czach to tylko na boku napisy bardziej oddzielone i będzie git @ marcinek;^^ sory ze tak widziwiam ale cos mi program do przycinki muli i pytanie czy jescze dalo by rade ostateczna wersje bez tla cos w stylu tak jak napisy na cooltexcie dzięki wielkie do zamknięcia ostatecznie Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi