Użytkownik Papaj Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Imię: Kacper Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ ten serwer nie posiada żadnego opiekuna i każdy coś odwala i każdy się kłóci, poza tym 11 administratorów jest dodanych do administracji a z tego 4-6 tylko gra. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): SM/8 AMX widziałem poradnik i bardzo fajny spodobał mi się a SMX tak średnio spróbuję poczytać i zobaczyć o co chodzi z tym :3. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak jeśli można blik to chętnie. Coś o sobie: Jestem skromny chłopakiem z małej wsi blisko Łodzi po koronie może w marcu będe pisał egzamin chodzę do 8 klasy, jestem normalny pod każdym aspektem jedynym co mnie wyróżnia jest moje strasznie czarne lub zabawne poczucie humoru. Pomyślałem że, warto spróbować 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 jak na razie jestem na nie - wiek - nie miałeś nigdy opiekuna +/- znajomość amxx/smx/sm + wsparcie finansowe 1 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Można dac szanse +Aktywny +Składka +Pomocny Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Na NIE. -Wiek - Doświadczenie +/- Podanie 1 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 - wiek - doświadczenie ( Na necie masz pełno poradników co do SMX więc dasz radę, nawet jak nie będziesz czegoś umiał to zawsze możesz napisać do innego opiekuna i ci z pewnością pomoże ) + wsparcie finansowe + chęci + pomocny ( jak sobie gram czasami to tylko słyszę jak pomagasz jakiemuś graczowi za co jest duży + ) + aktywny + miły Moim zdaniem każdy zasługuje na dostanie szansy nawet z zerowym doświadczenie, ja aktualnie jestem na TAK :] 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kaczoor Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Witam! - - wiek, - doświadczenie, - / + SMX (lecz opiekun nie ma dostępu do FTP więc pluginów żadnych nie wgra), + miał admina przed złożeniem podania, Jestem za daniem szansy wykazania się. Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Tak zaznaczę, że opiekun nie dostaje z czapy FTP do serwera, ewentualnie po jakimś stażu i zdobyciu zaufania, więc to SMX póki co nie jest potrzebne @ Admin CS:GO Only Mirage #2 wasze wypowiedzi mnie interesują 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 -/+wiek -/+doswiadczenie (no ale kiedyś musi spróbować) +/-podanie Masz moje błogosławieństwo Można dać szanse 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Na tak! +miły +pomocny +/- wiek +Wsparcie finansowe $ Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Jestem na tak +/- wiek +miły +ogarnięty +chęci +składka 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 - wiek + checi +/- sm - podanie Dajcie mu okres probny, niech sie wykaze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 - wiek - doświadczenie + chęć wsparcia finansowego Jesteś Administratorem od 19 grudnia. Według mnie powinieneś na tej radze posiedzieć nieco dłużej, tak samo dać się poznać ludziom na forum. Nie bywam akurat na mirage #2, więc niezbyt mogę się wypowiedzieć, jak Ci idzie na serwerze. Na ten moment jestem na nie. Posiedź dłużej na forum, popisz z ludźmi na SB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Witam serdecznie - wiek - podanie - nie miałeś nigdy opiekuna +chęci + wsparcie finansowe +/- znajomość amxx/smx/sm Jestem za okresem próbnym myślę że podoła jako opiekun . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grandfather Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 - wiek - podanie - nie miałeś nigdy opiekuna - admina ma od 2 tygodni (oczywiście prawiczek) - znajomość amxx/smx/sm : jeszcze tydzień temu pytał się jak dać bana wiec raczej sm 1 - nadużywa micra a jest po pół-mutacji -nie odróżnia key-dropa o jakiegoś śmiesznego serwera boostingowego -nie zna regulaminu i sprzecza się co do jego treści (dla niego używanie a nadużywanie to to samo ) - czarny humor to dla niego żart który nikogo nie śmieszy bo nie ma sensu - kłamie w wielu kwestiach np. z tym że godziny na spect wbijam a na serwerze mam 8600 kills w ciągu 2 miesięcy (to ciężko zrobić ze specta) 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam, +podanie +chęci +ogarnięty +/-wiek +składka Jestem na TAK Pozdrawiam @ SkalpeR GT jest nowe tak samo jak na surf+rpg 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 -wiek +chęci +ogarnięty +chce pomóc i jakoś dalej się rozwijać, doświadczenie to nie wszystko, każdy musi od czegoś zacząć tak jak trivor napisał nie dostaje się od razu z bomby dostępu do ftp więc może chłopak spróbować. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 -Wiek +chęci +Ogarnięty +Podanko Jestem za okresem próbnym trzeba dawać szansę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) - Wiek -Doświadczenie -Staż -Podanie takie meh. +Składka +Chęci Aktualnie jestem na Nie.. Spróbuj za jakiś czas. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez SkalpeR Odnośnik do komentarza
Użytkownik messipaka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 +Podanie +Składka +Dużo chęci i zapału +ogarnięty +/- wiek - doświadczenie Jestem za okresem próbnym, każdemu należy się możliwość wykazania chociaż. Zwłaszcza, gdy serwer nie ma opiekuna. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na Tak -/+ Wiek +zachowanie + aktywność +składka Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Z racii, że nie ma opiekuna a nikt nie sklada podań to dostaniesz szansę na okres próbny. Troche mnie ostatnio zraziłeś tym, że jak dostałeś skarge to żeby sie "zemścić" sam napisałeś bez sensowną skargę na tego co na Ciebie złożył. Mam nadzieję, że nie bedzie więcej takich sytuacji, opiekun ma być ogarnięty i sprawiedliwy. W sprawie składki i dalszych informacji napisz do mnie 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi