Użytkownik vixio_ Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Imię: Kuba Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dlatego bo dużo osób gada przed 16 więc dawał bym mute na 20 minut Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Jailbrek Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak na 5 serwerach Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Nwm nie grałem dużo w cs bo miałem zje@any komp , mówi każdy w cs na mnie bużka wsm mam nick ^__^ grałem kiedys na tym jb około 7 miesiecy temu bo miałem kompa zjeb@nego kupuje czały cas vipa 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 na nie brak admina przed opiekunem podanie na odwal konto pod podanie "Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dlatego bo dużo osób gada przed 16 więc dawał bym mute na 20 minut" Starczy cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 na nie -podanie na odwal napisane -zarecytuje to co kolega '' "Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dlatego bo dużo osób gada przed 16 więc dawał bym mute na 20 minut" Starczy cześć'' co to ma być XD -konto pod podanie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi