Użytkownik ewelina Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Nick z CS: Ewelina Admin banujący: Hack3r Serwer: DD2 Data zdarzenia: 13.01.2021 22 Opis sytuacji: Banik Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=9583 Wycinek bana z konsoli: Spoiler [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ewelina [AMXBans] Reason : ' Wstaw Demko z folderu na forum. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 31549869 ' [AMXBans] Your IP : ' 79.185.76.110 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. https://ufile.io/2avy0gxg Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 @ Hack3r 24h na rozpisanie demka. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Moja rozpiska znajduję się w linku https://www92.zippyshare.com/v/d7Zo5J84/file.html masz tam 3 różne dema z różnych mapek oraz plik .txt w którym jest cała rozpiska i wgl. Pozdrawiam. @ ewelina Ale Ty nie jesteś ubt, pozatym twoje magiczne banie z deagla w 1 rundzie to jest kosmos Ale nie mogę znaleźć tych nagrań. Strzelasz obok gościa siada bania i na 6 kili 6 hs siadla nawet nie celując w gościach. Edytowane 14 Stycznia 2021 przez Hack3r Odnośnik do komentarza
Użytkownik ewelina Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) 1 nagranie ewelinkaspalona.dem 13:10 celownik dziwny ruch robi ja tam nic nie widzę nawet w zwolnionym tempie 16:19 celownik na gĹ‚owe odrazu nie wiem jak ty ale ja staram się celować w głowę, co miałabym skrócić trupa i celować w nogi? drugie nagranie jej pov 16:48 odrazu 2 banie idealne nie widzę tam dwóch "bań" jedynie ty dostałeś normalna akcja 16:55 ten strzaĹ‚ w chĹ‚opa na gali w nogi a jednak gĹ‚owa kontrola full auto 18:23 mid od 18:20 próbuję go ustrzelić w końcu siadło 3 demko hltv 2:16 long co tam niby masz ? wyszedł z długiej bania 2:35 dolny trup ?? 3:07 znikomy rozrzut kontrola full auto 4:20 idealnie wie przez smoka wchodząc z długiej nie wiem jak ty puszcza się w ciemno pestki na długą nie moja wina że był tam przeciwnik 6:30-6:44 ct normalna akcja 8:00 gala nawet z zwolnionym tempie tam nic nie widzę 8:38 ct tak samo 11:40 celownik sie trzÄ™sie na tym 2 chlopie w dodatku strzela w ziemie kontrola full auto, nic dziwnego że celownik strzela w ziemię a starzały lecą w ciało tak zwany recoil, mając admina chyba masz coś pojęcia 13:35 obok goĹ›cia ale w gĹ‚owe bania w locie, życie 16:18 celownik leci w banie a gdzie ma lecieć w stopy? nie każdy ma 400 h w CSa i będzie celował w ciało 19:15 przeskok na 2 chĹ‚opa odrazu myślałam że padnie po tym full auto dlatego od razu celownik leciał na drugiego gracza, skoro svip daje dodatkowe ammo to warto to wykorzystać w takiej sytuacji @ Hack3r i co w związku z tym że nie mam ubt? Jestem osobą poszkodowaną mam prawo przedstawić swoje zdanie czy ci się to podoba czy nie. Tak strzelam w kosmos a w tej bajce był smoki? Edytowane 14 Stycznia 2021 przez ewelina Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Pierwsze demko 13:10 tu dosyć szybki strzał, ale admin esp przeszkadza, raczej b- 16:19 czysto b- Drugie demko 16:48 czysto b- 16:55 strzela fullauto, widać że ma rozrzut, w taki też sposób trafia głowę b- 18:23 pestkuje zielone, akurat siadła głowa b- Trzecie demko Przypominam tylko, że jest to HLTV, tym razem ~2000 pingu 2:16 ? b- 2:35 czysto, przy kucaniu zdarza się taki rozrzut b- 3:07 rozrzut jest, widać nawet kontre celownikem b- 4:20 pickuje przestrzał, tam w 95% przypadkach ktoś stoi, tym razem przeciwnik był już bliżej i później się w niego wcelowuje b- 6:40 strzały na bramie b wyglądają trochę dziwnie, ale to HLTV b- 8:00 normalne strzały b- 8:38 ta głowa na midzie b+/- 11:40 za tego szejka jestem skłonny dać b+ 13:35 HLTV, ja tutaj nic dziwnego nie widzę b- 16:18 to jest ta sama akcja co z demka pierwszego, polecam sobie porównać i się przekonać, że HLTV to bardzo słaby dowód b- 19:15 żadnen przeskok, ona sama nie wiedziała do kogo strzelać b- Podsumowując, gracz zbanowany ma prawo się bronić, więc jak najbardziej może dać kontrrozpiskę do twojej. HLTV nadaje się do rozpisania rage'a/wh, nie w miarę dobrze ustawionego aima(nie zarzucam zbanowanemu czitowania). Z dowodów znalazłem jedną akcję, przy której jestem skłonny dać b+, ale to o wiele za mało żeby zbanować, tym bardziej skoro jest to HLTV. Na przyszłość polecam zejść na specta i nagrywać demo, które jest o wiele bardziej wiarygodne niż HLTV oraz wyłączanie admin esp'a podczas "kontaktu" z przeciwnikiem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi