Użytkownik Zielu.lua Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: ❤Zieluu❤ Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Zielulua/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/zieluu341/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: W weekendy może być to nawet 8 godz. Jeśli chodziło by o dni robocze od 5 do 6 godz. Wszystko zależy też od dnia. Wiedza o SM [0/10]: 6 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak! Mikrofon [Tak/Nie]: Tak! Kilka zdań o sobie: Anon lvl. 16 Zielu - Nikodem. No siemanko! Jestem Zielu,moje zainteresowania to głównie pisanie skryptów w języku .lua do FiveM`a,czasem lubię też pograć w cska - moja ranga Gold 2. Mieszkam w Bielsku-Białej w woj. Śląskim pod Katowicami. W csku mam łącznie 800 godzin jeśli wliczyć by w to stare konto ze 100 h. Na serwerze mam ok. 20 godz. bardzo lubię ludzi którzy na nim grają. Wracając do zainteresowań czasem lubię też wyskoczyć ze znajomymi na miasto. Mam dużo wolnego czasu,chciałbym się nauczyć pisać pluginy do cska. Od siebie życzę Miłego dnia osobie która będzie sprawdzać to podanko! Edytowane 14 Stycznia 2021 przez Zielu.lua Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Witaj Zielu + Wiek +/- SM - GT (https://www.gametracker.com/player/❤Zieluu❤/54.38.142.181:30035/) <-- Tu masz prawidłowy link - Aktywność - Kim ty jesteś Jestem na NIE, Na serwerze nie widziałem Ciebe ani razu, grasz u nas 3 dzień i wydaje mi się, że to za szybko na podanie. Jak mamy się wypowiedzieć pod podaniem skor nikt cie nie zna. Graj na naszym serwerze, bądź aktywny a co najważniejsze daj się poznać 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 siemka :) -podanie -mało znany wsrod spolecznosci serwera -gt +/- sm +wiek +prime/mikro Aktualnie jestem na NIE. Pograj dłużej na serwerze i zapoznaj się z community serwera, ponieważ nikt cie nie kojarzy nawet. Pozdrawiam z fartem dla cb 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maister Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam + wiek + prime + mikro +/- sm - gt - podanie - aktywność Aktualnie jestem na NIE. Pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Siema, widze ze jestes ogarnietą osobą, dużo grasz i sie udzielasz na czacie. Porozmawiaj troche z adminami, graczami, zapoznaj sie z serwerem i sprobuj za tydzień napisać podanie jeszcze raz. Jeżeli aktywność zostanie tak jak teraz i zapoznasz sie z osobami na serwerze to napewno podanie będzie pozytywnie rozpatrzone Jak na ten moment odrzucam i mam nadzieje ze napiszesz podanie za tydzien pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi