Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Imię: Kuba Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ jak na ten moment nie ma opiekuna @ OliverTwist zapytał mnie czy nie chciałbym zostać opiekunem, więc chętnie przyjąłem tą propozycję. myślę, że dobrze bym się zajął serwerem oraz chętnie po jakimś czasie spróbowałbym FTP. Będę pomocny dla administracji, graczy. Będę aktywny na forum, kontakt jest poprzez forum, steam oraz jest założona grupa adminów więc kontakt ze mną w różnych sprawach jest praktycznie cały czas. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: AWP#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Jestem opiekunem na „areny 1vs1”, natomiast w najbliższym czasie chciałem napisać rezygnację, ponieważ mój czas chciałem poświecić na awp. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8, w najbliższym czasie popracuję nad SMX, Sourcemoda myślę, że ogarniam. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Tak jak napisałem wyżej mam 15 lat, kiedyś grałem w piłkę nożną - było to moje hobby. Na ten moment moim zainteresowaniem jest pływanie na windsurfingu, jest to dla mnie najbardziej relaksująca dziedzina sportu. Na strefieskilla oraz na serwerze AWP#1 gram od 5 marca czyli jestem już tu od ponad 10 miesięcy. Kontakt z graczami oraz administracja z serwera mam dobry, myślę ze jestem lubiany oraz często dostępny. Zawsze jeżeli słyszę ze na serwerze pojawia się cheater staram się wejść jak najszybciej aby go zbanować. Chętnie zajmę się serwerem, ponieważ jest to pierwszy serwer na którym grałem i dobrze trafiłem jeżeli chodzi o sieć. Mam nadzieje o pozytywne rozpatrzenie podania i czekam na odpowiedzi administracji oraz graczy co sądzą na temat tego abym został opiekunem Wymagania: Minimum 16 lat ❌ Bycie pomocnym ✅ Wsparcie finansowe ✅ Posiadać dobrą reputację na serwerze ✅ Posiadać dobre zdanie u administracji serwera ✅ Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP ✅ Posiadanie admina na serwerze.✅ @ Trivor wsm dużo osób się wypowiedziało więc oznaczam 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Hejka + wsparcie finansowe + reputacja + aktualny członek administracji + sm +/- wiek Uważam że jak najbardziej nadaje się na opiekuna serwera ponieważ posiada doświadczenie jako opiekun jednego z serwerów a do tego aktualnie na awp nie ma opiekuna. Na Tak Pozdrawiam 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 jestem na tak +sm +pieniądze +przydałby sie opiekun +ma opiekuna czyli ma doświadczenie - wiek 1 1 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Siemaneczko Boomer + składka + doświadczenie +sm +/-wiek Jestem na TAK wydaje mi się że świetnie byś się spisał w roli opiekuna pozdro 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Na Tak + reputacja na serwerze + doświadczenie + pozytywna osoba, która porządnie zajmie się serwerem + wsparcie finansowe + przyda się w końcu porządny opiekun 1 3 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 + Wsparcie + Doświadczenie + Polecony + Znany Również jestem na TAK. Na serwerze potrzebujemy opiekuna szczególnie przy ostatnich zdarzeniach jakie nas spotkały. Masz doświadczenie co jest najważniejsze i mamy do ciebie zaufanie. Wydaje mi się, że nikt inny jak ty nie spełni się tak dobrze w tej roli u nas. 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kubuus Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 +/- wiek + Rozpoznawalna Osoba + Czas na sieci + Opiekun 1vs1 Jestem Na TAK! 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 hejka :) +doswiadczenie +aktywnosc +składka +znany i lubiany Jestem na TAK. Według mnie sprawdzi się idealnie w roli opiekuna 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rafizz Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Siemanko! + Przyjemnie się czyta twoje podanie i widać, że nie jest napisane "na kolanie" + na serwerze posiadasz już admina, więc znasz serwer. Dodatkowo masz opiekuna, więc doświadczenie jak najbardziej na plus + wymagania w większości spełniasz, na wiek można przymknąć oko, ponieważ jesteś ogarnięty i podejrzewam, że sobie poradzisz + składka, staż na serwerze, aktywność na forum Jestem na TAK! Powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Witam +/- wiek + doświadczenie + wsparcie finansowe + brak opiekuna Na tak. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Witam, +/- Wiek + Potrafi przyznać się do błędu + aktywność +doświadczenie NA TAK! 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Jestem na tak +/- wiek +doświadczenie +wsparcie finansowe +przyda się opiekun 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jestem na Tak +Wiek +Składka +Pomocny Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi