Użytkownik vixio_ Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1.nick: ^__^ 2. Wiek: 15. Twoja znajomość zadaństrażnika: 9/10 6. Doświadczenie: tu nw czy w zyciu czy na jb w życiu to sport a na jb to nw 7. Coś o sobie: nw co XDD 8. Zapoznałeś się z regulamiem?: Tak 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak 10. Składka [11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Chciałbym zostać strażnikiem serwera dlatego, że nie lubię cziterów, jestem dojrzały i komunikatywny. Jestem często przed komputerem także... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jestem na NIE -nigdy nie widziałem Cię w CT -podanie +składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Alekasndraaa Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Na NIE - Ledwo cie widzę na serwerze - Podanie napisane na odpierdziel, ledwo się da to przeczytać. - Nie widzę Cię w CT Jesteś dojrzały, ale nie wiesz o co chodzi w doświadczeniu w podaniu, przecież to oczywiste, że nie w życiu... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jestem na NIE - Brak aktywności w CT - Podanie - Konto na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Na NIE! -GT - Nie grałeś w CT + Składka - Podanie "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jest szybka rekrutacja , czemu podanie składasz tutaj ? Następnym razem podanie napisz starannie , a nie byle jak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi