Użytkownik N!TR0.! Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Nick z CS: N!TR0.! Admin banujący: Nie mam pojęcia Serwer: ONLY DD2 #2 Data zdarzenia:15.01.2021 Opis sytuacji: Po wejściu na serwer otrzymuje Bana na 5 minut. I tak za każdym razem co wejdę na serwer. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=9782 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 4 minutes and 47 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : N!TR0.! [AMXBans] Reason : ' [RCCCC] Opel ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1673917429 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.5.215.110 ' [AMXBans] ====================================== To że wygasł to ja doskonale wiem, problem leży w tym że jak wchodzę na serwer znowu jest ta sama sytuacja ... Nie wiem z czym problem, podejrzewam serwer , ponieważ w AMXBANS widzę że nie tylko ja dostaje takie bany o tym samym powodzie . Co jest nie tak? I dlaczego zamykacie temat z powodem rozwiązany skoro nic nie jest rozwiązane... Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Powód bana jest dziwny, obstawiam że któryś antycheat blokuje, @ Trivor wypowiedz się proszę w wolnej chwili lub @ Dusia jeżeli masz dostęp do logów serwera i ewentualnie jest w nich coś więcej. Zapewne jakiś plugin został wgrany, który powoduje te bany @ Trivor Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 15 Stycznia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 @ eSX 1.6 byłem tego świadkiem. Coś jest nie tak na serwie bo stałych graczy wywala z tym powodem. Dziś tych banów było mnóstwo. Ktoś nie gral, a ledwo wszedł i dostawał takiego bana. Wobec tego średnia graczy była dziś 7-7... Nawet admini dostawali więc coś jest na rzeczy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik N!TR0.! Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Dodatkowo dla ciekawostki a zarazem może będzie to informacja pomocna . Dzieje się tak wyłącznie na serwerze Only DD2 #2 na serwerze #1 jest okey , można grać. Ale powracając na drugi serwer przez cały dzień ta sama sytuacja . Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 No wyrzuć wallhacka z folderu csa to cie nie bedzie wyrzucac xd 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Myślę, że Trivor wyjaśnił bardzo dobrze, zamykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi