Użytkownik Kinderrr Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Twój nick: Alano Nick oskarżonego: Admin Dźwięk Powód skargi: Opis sytuacji: nie słuszny ban Data i godzina Dzisiaj zdarzenia: Miejsce zdarzenia: Cod Mod 201 Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Dzwiek. [AMXBans] There are 30 minutes and 00 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Alano [AMXBans] Reason : ' skan plotu ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 528382585 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.217.98.18 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/radar.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Check Coś od siebie: Mapa Eldorado zasada u nas oczywista zakaz zabijania powtarzam zabijania przez płot owszem zadłemem obrazenia przez płot 15 hp przez przypadek nie celowo a pan admin bardzo głośno krzyczał zabij mnie przez płot zabij po czym rzuciłem mu he którym dostał obrazenia ale admin ten bardzo chciał dać mi bana wiec wskoczył na płot i siedząc na nim został zabity po czym dostałem śmiesznego bana za zabicie przez płot siedząc na płocie nie był za nim wiec dlatego śmieszy mnie to to rozumiem jak bym go przeskanował przez niego ale on stał na płocie wiec został zabity czysto ban nie słuszny tyle odemnie Dzwiek czekam na twoja opowiedz poza i zapraszma na COD 201 ELOOOO Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jak mówi regulamin: 7. Całkowity zakaz skanowania przez oraz nad płotem na mapie de_eldorado. [Kick / Ban 5 min - 30 minut] Jest zakaz skanowania przez oraz nad płotem, a więc dostałeś słusznego bana. Dodatkowo @ Dzwiek jesteś na okresie próbnym, takie celowe prowokowanie może się dla ciebie źle skończyć, upominam abyś więcej tego nie robił. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kinderrr Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 38 minut temu, Shoter napisał: Jak mówi regulamin: 7. Całkowity zakaz skanowania przez oraz nad płotem na mapie de_eldorado. [Kick / Ban 5 min - 30 minut] Jest zakaz skanowania przez oraz nad płotem, a więc dostałeś słusznego bana. Dodatkowo @ Dzwiek jesteś na okresie próbnym, takie celowe prowokowanie może się dla ciebie źle skończyć, upominam abyś więcej tego nie robił. czyli rozumiem ze jak wejdzie na płot tez nie można go zabić ok tego nie wiedziałem mój błąd ale czy to działa w dwie strony czyli osoba stojąca po stronie ct nie moze zabijać TT ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1 minutę temu, Alano napisał: czyli rozumiem ze jak wejdzie na płot tez nie można go zabić ok tego nie wiedziałem mój błąd ale czy to działa w dwie strony czyli osoba stojąca po stronie ct nie moze zabijać TT ? Regulamin obowiązuje każdego gracza bez względu na to w której drużynie jest, jeśli masz jakieś pytania dot. regulaminu zapraszam pw Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Może to prowokacja tak to zrozumiałeś a ja chciałem by ta osoba mnie zabiła bo widziałem jaki model gracza skanował płot ale nie widziałem nicku więc wskoczyłem na płot by odkryć ten nick Tyle odemnie pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 @ Alano takie tematy powinno się pisać w odpowiednim dziale danego serwera, @ Shoter jaka decyzja to podepne odpowiedni szablon Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 4 godziny temu, shinga napisał: @ Alano takie tematy powinno się pisać w odpowiednim dziale danego serwera, @ Shoter jaka decyzja to podepne odpowiedni szablon Zamykaj Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi