Użytkownik Grandfather Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Oto błędy zgłoszone do An4rch40Ss jak jeszcze był supportem serwera ( trzeba umiec czytac ze zrozumieniem a nie : "do kogo pisałeś jak supporta nie ma xD) : 1: otej sprawie napisane tutaj 2: Podczas pierwszej pistoletówki jak i rozgrzewki jeśli na respie (po stronie ct) wyciągniesz nóż (domyślnie "3") a późnij chcesz zmienić ponownie na pistol (domyślnie "2") przenosi do tt ( i odwrotnie). Myślę jednak że ten problem dotyczy tylko adminów. Ale to problem jak dla mnie bo ja zazwyczaj wychodzę z respa z nożem a po chwili mam .... -1 i mój team gra o jednego mniej. 3: Free Vip : gracze co chwila po 23:00 pytają czemu nie dostali vipa za darmo (na serwerze co kilka minut wyskakuje komunikat że po 23 darmowy vip dla wszystkich graczy) 4: gdy w pistoletówce próbujesz kupić hełm wyskakuje reklama "pykamy" @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 1: otej sprawie napisane tutaj - Tak jak napisałem tam, coś poprawiłem, może zadziała, sprawdźcie i dajcie znać 2: nie rozumiem, jakies sugestie przez jaki plugin tak sie dzieje? cos specyficznego probujesz robic i to sie dzieje? jakis trop potrzebuje zeby wgl wiedziec gdzie szukac lub to zobaczyc. 3: 23-9 powinno grac od kolejnej mapy 4: Zrobione Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi