Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 17 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Tak Jak w tytule , propozycja usunięcia lub możliwość wyciszenia dźwięków za zabójstwo , strzał w głowę itp jest to bardzo denerwujące i nie którym graczom to przeszkadza Edytowane 17 Stycznia 2021 przez HejkaJestemLenka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 17 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Starczy sobie odpowiednio sciszyć cs'a w ustawieniach by słyszeć wszystko ale nie za głośno... Chyba że ktoś gra na głośnikach z monitora to nie ważne >.< Odnośnik do komentarza
Użytkownik Polak_Na_Bahamah Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 jak dla mnie to przydało by się Odnośnik do komentarza
Użytkownik BdG.exe Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dla mnie te dzwięki za zabójstw sa zajebiste nie ma co tego zmieniać;) temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mlynek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Wcześniej były polskie dzwięki co troche irytowało bo były dłuższe i jakościowo rozwalały słuchawki Gracze prosili o angielska wersje, która jest przyjemnijsza dla ucha wiec dodałem. Myśle, że jest spoko i zostanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi