Użytkownik Szupryt Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Imię: Łukasz Wiek: 17 chociaż już nie długo. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dlatego że nie ma żadnego opiekuna ani supporta na serwerze, często znajduje jakieś nawet drobne błędy które nie są kogoś winą po prostu niedopracowaniem lub ludzkim błędęm. Tak samo znajduję rozwiązania dla nich. Pomimo że nie jestem najdłużej administratorem na 5v5 to myślę trochę już pokazałem się ze strony pracowitej osoby i chętnej do pomocy i rozwoju serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 5vs5 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): SourceMod 7/8, SMX nie wielkie chociaż nie będzie to dla mnie problemem się nauczyć jako że już bawiłem się w kodowanie w przeszłości. FTP, robiłem poprawki w sklepie, dodawałem rzeczy od siebie, poprawiałem istniejące itd. na arena 1v1. Poza tym, to co umiem z mta:sa gdzie robiłem mały serwer rp ze znajomym i ja się zajmowałem skryptami+ftp. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Z tego co słyszałem od właściciela nie jest obowiązkowe lecz tak, od czasu do czasu coś zarzucę na serwer, myślę że raz na jakiś czas większa kwota będzie git. Coś o sobie: Przeciętny chłop, w domu z nudów gram na komputerze ostatnio najwięcej powróciłem do cs:go i przyszedłem na tą sieć jakoś w listopadzie gdyż poprzednia na której grałem upadła po paru latach istnienia. Siedziałem tam jako administrator prawie 2 lata więc doświadczenie mam chociaż chętnie spróbowałbym pomagać na wyższym stanowisku. Praktycznie na jaki serwer nie pójdę, szybko się dogaduje z graczami. Na starej sieci był taki moment że gracze zafundowali mi vipa na jak pamiętam miesiąc lub trochę dłużej i kazali pisać podanie na admina jeszcze na steam w profilu mam komentarze "#freevip" Już trochę osób się wypowiedziało @ HavoK @ wizZzy 1 ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jestem na TAK + wiek + wsparcie finansowe + doświadczenie + sm 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jestem na Tak +Wiek +Składka +Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jestem na TAK! + fajny misiaczek do przytulania (XD) + wiek + Składka + ogarniasz totalitarnie! 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 18 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jestem na tak +wiek +składka +doświadczenie +SMX +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam, +wiek +doświadczenie +sm Jestem na tak Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam +Wiek +Składka +sm +chęci +Pomocny Jestem na Tak ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rafizz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Siemanko! + jesteś bardzo ogarnięty, co można z łatwością zauważyć + podanie nie jest napisane na "kolanie" + masz już opiekuna, więc doświadczenie jak najbardziej na plus + wiek, składka Jestem na TAK! Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wolny Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Jestem na tak +wiek +składka +doświadczenie +SMX +chęci Powodzenia :) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 na tak +doświadczenie +składka +wiek +posiada już jednego opiekuna (czyli się sprawdza) +podanie troszkę bardziej rozpisane niż co u nie których. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Na tak +Wiek +Składka +Ładne podanko napisane +Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Wrócę do domu to damy werdykt wraz z @ HavoK Również zgadzam się z Havokiem kolega bardzo się stara, jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HavoK Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Widać, że koledze tutaj zależy, spędza mnóstwo czasu na serwerze no i oczywiście opinia społeczności jest bardzo pozytywna dlatego podanie akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi