Użytkownik Hack3r Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Twój nick: Hack3r Nick oskarżonego: UBT Powód skargi: Ustawianie banów. Opis sytuacji: Co tu dużo mówić gracz o nicku"Ewelinka" 1 dnia jest czysty a drugiego brudny gdzie tak samo gra, ale UBT jak widać na zdjęciu może zostać szybko ustawione Data i godzina zdarzenia: 15.01 nie pamiętam godziny dokładnie Miejsce zdarzenia: Steam Dowody: https://strefaskilla.pl/temat/26697-ewelina/?tab=comments#comment-181152 https://strefaskilla.pl/temat/26759-suspect-ewelina/?tab=comments#comment-181590 https://imgur.com/a/K899Rbq Coś od siebie: Myślę, że ss są wystarczające. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 SS wyjęty z kontekstu, ale pominę. Jako admin rozpisujesz rozrzut z HLTV, znajomość widzę na wysokim poziomie XD Poza tym nie rozumiesz chyba zo to rozrzut, strzelała fullauto, celowała w nogi i siadła głowa, no magia XD Kolejna sprawa, rozpisywałeś rzeczy, które na DD2 robi większość osób, mam na myśli przestrzał długiej z anarchią oraz pestkowanie zielonych z mida przy respie CT. Mam rozumieć, że jakby ktoś skanował anarchię z AWP i zabiłby kogoś to do bana od razu? Traktujesz HLTV tak samo jak demko, kolejny dowód na twój brak doświadczenia. Jedyna akcja przy której mogło by być b+ to czasówka 16:19 z 1 demka, lecz to zależy jak kto na to spojrzy, tu nie chodzi o to żeby palić wszystkich po kolei tylko subiektywnie oceniać rozpiskę. Mam wrażenie że zabolała cię duma, bo twoja rozpiska nie przeszła, a kogoś innego już tak. Skarga bezpodstawna, no ale pewnie myślałeś że może akurat sie uda bo wyszło zamieszanie z tą osobą. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Jako UBT powinieneś sam obejrzeć demko i je przeanalizować a nie zwracać uwagę tylko na to co admin piszę a ss jest dobrze wyciągnięty także chcę aby góra się zajęła zachowaniem UBT . Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Ten screen niekoniecznie opisuję jakieś mącenie za plecami. Człowiek jak człowiek, może jeden z UBT nie darzył sympatią tego gracza, widział jego grę i był pewien swoich przekonań. Sprawa druga, jedno odwołanie pisane w czwartek - umorzone, tym razem drugi post (piątek) - gracz zbanowany. Jeśli gracz już został zbanowany, a demko rozwiewa wszystkie wątpliwości, to myślę, że temat jest do zamknięcia. Gracz zbanowany z brakiem możliwości UB. A do Was UBT mam jedną prośbę, bądźcie dla graczy wsparciem, zbudujcie z nimi community i starajcie się nie dopuszczać do takich sytuacji. Zważajcie również na swoją kulturę osobistą! Prezentujemy forum, musimy okazać najwyższy poziom. Traktujcie wszystkich na równi niezależnie od prywatnych poglądów, oraz zawsze przeglądajcie w pełnym skupieniu demka! @ Hack3r Pędząc z odpowiedzią odnośnie całej sytuacji - UBT zostali pouczeni słownie, jeśli takie sytuacje by się powtarzały - wiesz co robić. Myślę, że nie ma potrzeby kontynuowania dalej tematu i również myślę, że moja pomoc niesie ze sobą uśmiech. @ Anox @ Trivor @ Dusia @ shinga Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Jeśli chcesz napisać skargę wypadałoby mieć mocne dowody kolego. Skarga jak najbardziej bezpodstawna, kolega moderator i dusia najwidoczniej nie zrozumieli. Dusia wczoraj napisała że ubt dziala na zlecenie pecika, ale do tej pory nie ma żadnych dowodów na to. Znam długo ekipe @ UBTeam 1.6 i mogę zapewnić że do każdej sprawy podchodzą z zimną głową. Skarge oczywiście odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi