Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga

Hack3r

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Hack3r

Nick oskarżonego: UBT 

Powód skargi: Ustawianie banów. 

Opis sytuacji: Co tu dużo mówić gracz o nicku"Ewelinka" 1 dnia jest czysty a drugiego brudny gdzie tak samo gra, ale UBT jak widać na zdjęciu może zostać szybko ustawione 

Data i godzina zdarzenia:  15.01 nie pamiętam godziny dokładnie

Miejsce zdarzenia:  Steam

Dowody: https://strefaskilla.pl/temat/26697-ewelina/?tab=comments#comment-181152

https://strefaskilla.pl/temat/26759-suspect-ewelina/?tab=comments#comment-181590

https://imgur.com/a/K899Rbq

Coś od siebie:  Myślę, że ss są wystarczające.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

SS wyjęty z kontekstu, ale pominę.

Jako admin rozpisujesz rozrzut z HLTV, znajomość widzę na wysokim poziomie XD Poza tym nie rozumiesz chyba zo to rozrzut, strzelała fullauto, celowała w nogi i siadła głowa, no magia XD

Kolejna sprawa, rozpisywałeś rzeczy, które na DD2 robi większość osób, mam na myśli przestrzał długiej z anarchią oraz pestkowanie zielonych z mida przy respie CT. Mam rozumieć, że jakby ktoś skanował anarchię z AWP i zabiłby kogoś to do bana od razu?

Traktujesz HLTV tak samo jak demko, kolejny dowód na twój brak doświadczenia.

Jedyna akcja przy której mogło by być b+ to czasówka 16:19 z 1 demka, lecz to zależy jak kto na to spojrzy, tu nie chodzi o to żeby palić wszystkich po kolei tylko subiektywnie oceniać rozpiskę. Mam wrażenie że zabolała cię duma, bo twoja rozpiska nie przeszła, a kogoś innego już tak.

Skarga bezpodstawna, no ale pewnie myślałeś że może akurat sie uda bo wyszło zamieszanie z tą osobą.

• Super 4
  • Użytkownik

Jako UBT powinieneś sam obejrzeć demko i je przeanalizować a nie zwracać uwagę tylko na to co admin piszę a ss jest dobrze wyciągnięty także chcę aby góra się zajęła zachowaniem UBT :).

• Zasłużony

Ten screen niekoniecznie opisuję jakieś mącenie za plecami. Człowiek jak człowiek, może jeden z UBT nie darzył sympatią tego gracza, widział jego grę i był pewien swoich przekonań.

Sprawa druga, jedno odwołanie pisane w czwartek - umorzone, tym razem drugi post (piątek) - gracz zbanowany.

Jeśli gracz już został zbanowany, a demko rozwiewa wszystkie wątpliwości, to myślę, że temat jest do zamknięcia.

Gracz zbanowany z brakiem możliwości UB.

A do Was UBT mam jedną prośbę, bądźcie dla graczy wsparciem, zbudujcie z nimi community i starajcie się nie dopuszczać do takich sytuacji. 

Zważajcie również na swoją kulturę osobistą! Prezentujemy forum, musimy okazać najwyższy poziom.

Traktujcie wszystkich na równi niezależnie od prywatnych poglądów, oraz zawsze przeglądajcie w pełnym skupieniu demka!

@ Hack3r Pędząc z odpowiedzią odnośnie całej sytuacji - UBT zostali pouczeni słownie, jeśli takie sytuacje by się powtarzały - wiesz co robić.

Myślę, że nie ma potrzeby kontynuowania dalej tematu i również myślę, że moja pomoc niesie ze sobą uśmiech. @ Anox  @ Trivor  @ Dusia @ shinga

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Zasłużony

Jeśli chcesz napisać skargę wypadałoby mieć mocne dowody kolego. Skarga jak najbardziej bezpodstawna, kolega moderator i dusia najwidoczniej nie zrozumieli. Dusia wczoraj napisała że ubt dziala na zlecenie pecika, ale do tej pory nie ma żadnych dowodów na to. Znam długo ekipe  @ UBTeam 1.6  i mogę zapewnić że do każdej sprawy podchodzą z zimną głową. Skarge oczywiście odrzucam.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]