Użytkownik Polak_Na_Bahamah Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Nick z CS: Polak Na Bahamah Admin banujący: SzczerBateK Serwer: COD 201 Data zdarzenia: 19.01 Opis sytuacji: Grałem sobie na mapie wiocha snajperem z perkiem awp snajper BdG chował sie przy hostach to skanowalem domek albo jak ktos otworzyl drzwi to oddawałem strzał , nagle patrze cmyk ban Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=232 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin SzczerBateK. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Polak Na Bahamah [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1900836096 ' [AMXBans] Your IP : ' xxx ' [AMXBans] ======================================= Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Polak_Na_Bahamah 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 @ SzczerBateK 24h na rozpisanie demka. @ Shoter jeśli jest to twój admin z poprzedniej sieci, proszę aby odebrał rangę w odpowiednim dziale na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzczerBateK Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) UB - małe nieporozumienie z mojej strony. Przepraszam gracza i życze miłej gry ps. co do rangi ? Rezygnacja z posady z mojej strony. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez SzczerBateK Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 A więc w takim razie @ Przyjaciel <3 1.6 proszę o UB oraz zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi