Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Oceniać Śmiało 3 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Super prace, zadziwiasz mnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Mocne 8/10 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Grafiki są z galerii z innej sieci no chyba, że Woodpecker to ty i posiadałeś grafika na innej sieci to gratuluję talentu. Naucz mnie tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) 7 minut temu, marcinek;^^ napisał: Grafiki są z galerii z innej sieci no chyba, że Woodpecker to ty i posiadałeś grafika na innej sieci to gratuluję talentu. Naucz mnie tak Tak to ja grałem dłuższy czas na innej sieci jak i posiadałem grafika Edytowane 19 Stycznia 2021 przez HejkaJestemLenka 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 10/10 ladne bardzo Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Dawaj na grafika sieciowego 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Moc Energia Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Pierwsze dwie prace ładne, ale co z tego skoro dodane są filtry do zdjęcia z internetu . Pierwsza edycja ładnie wyszła, tylko dlaczego taki jednolity kolor tych chmur, jakbyś zastosowała gradient z ciapkami pędzla mógłby być ciekawiej . W drugiej edycji dzieję się więcej pod względem wkładu własnego, brakuje lekkiego cienia który powinien padać od dziewczyny i skała na której stoi jest zbyt mocno pomalowana . Działaj dalej i próbuj, pamiętaj, że krytyka powinna być bardzo ważna tak osiągniesz więcej niżeli każdy by klepał po plecach i mówił, że jest super. Działaj nie poddawaj się i progresuj, powodzonka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 25 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi