Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 ODPOWIEDZI - na zółto PYTANIA - na zielono @ CLYDE [P] W jakie gry grasz poza csem? [O] GTA RP, ETS2 i raczej to wszystko ;P [P] Dream car? [O] Jakiś mercedes w AMG ale jaki to nie istotne [P] Masz rodzeństwo? ile? [O] Tak, mam siostrę. [P] Masz jakieś nałogi? jak tak to jakie? [O] Chyba nie [P] Czy chciałbyś zostać zawodowym kierowcą ciężarówki? [O] TAK @ KilleR. [P] Jak masz na drugie imię? [O] Maciej, po tacie [P] Ile masz lat? [O] Prawie 17 [P] Jakie województwo? [O] Zachodnie Pomorze [P] Ile ma godzin w CS:GO? [O] Tylko na tym 1,5 tys. wiec ogolnie pewnie z 3k [P] Ulubiona gra? Oprócz CS? [O] GTA RP [P] Na jakich serwerach z naszego forum lubisz najbardziej grać? [O] Only Mirage #1, MIRAGE/CACHE, Only AWP #1, oby dwie Arenki i SURF [P] Czy jest jakaś rzecz, którą chciałbyś mieć, ale ciągle szkoda ci na nią pieniędzy? [O] No w sumie to bym mógł nowy monitor sobie sprawić ale szkoda funduszy ;P [P] Czy myślisz, że świat jest teraz lepszy niż 50 lat temu? [O] Nie, na pewno nie jest lepiej. @ shinga [P] Chrupki serowe czy prazynki bekonowe? [O] Ciezki wybor, i to i to jest zajebiste [P] Lubisz Kacperka? [O] No ta, a czemu nie ? [P}Co miales na obiad dnia 07.02.2021? [O] Niestety nei pamiętam ;( @ GENERAL ALADEEN [P] Jaki zawód pełniłbyś gdyby pieniądze nie miały znaczenia? [O] Kierowca zawodowy [P] Jeżeli mógłbyś zostać milionerem ale wiedziałbyś że pieniądze są zabrane losowym ludziom przyjął byś pieniądze? [O] Nie [P] Czemu wybrales strefke. ? [O] Przypadkiem wbiłem na AWP #1 i juz zostalem @ THC3>uderzawskron [P] Czy lubisz Trivora? [O] Pewnie, czemu nie? [P] Co lubisz jeść na śniadanie? I jakie? [O] No nie wiem, kanapeczki, platki z mlekiem czasem, a w sobote i niedziele to sobie robie Angielskie śniadanie [P] Czy masz gilrs? [O] Aktualnie nie X D @ Flexx\1\3\4 [P] Najlepsze Polskie danie to? [O] Pierogi [P] Ulubiona gra poza CS'em? [O] GTA RP [P] W jakie gry grasz? [O] GTA RP, ETS2 @ Gandziuwerr [P] PEPSI CZY COCA COLA [O] PEPSI [P] JESTEŚ RUDY? [O] ZALEZY JAK SPOJRZYSZ XDD @ Dzwiek [P] Grasz/grałeś kiedyś w minecraft? XD [O] Kiedys tak [P] Dlaczego Andrzej? [O] Jak Andrzej tirowiec [P] Lubisz uprawiać sport? Jak tak to jaki [O] Sztuki walki/tenis/piłka nożna troche @ Dusia [P] Co robisz na co dzień? [O] Na codzien wychowuje trójke dzieci, dbam o dom, ciężko haruje... a tak na serio to albo e lekcje, albo robota ;P [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] Wiara w siebie i utrzymywanie kontaktu z ludźmi. [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [O] Ciezko mi powiedziec xd. Ludzie mnie lubia, ale tez potrafie ludzi wkurwic pozadnie, ale to wtedy jak ktos mnie sprowokuje raczej. [P] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobił? [O] Żałuje kilku rzeczy w swoim życiu, ale nie tak bardzo. Nie będę mówił jakich [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [O] Ciezko mi zaakceptowac to co sie dzieje na swiecie teraz ;( [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Praca praca praca i praca, żeby osiagnac swoj cel czyli zalozenie swojej firmy [P] Jaką szkołę skończyłeś, a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [O] Poki co to podstawowke XDD, nie mialem swojej wymarzonej szkoly raczej [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [O] Szczerosc przede wszystkim [P] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? [O] Szczery, pomocny zeby nie okazal sie kurwą [P] Jakie są Twoje dobre i złe nawyki? [O] Jestem idealny, nie mam złych nawyków xd 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 To sportowy chłopak z ciebie Andrzejku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Ty i idealny XD 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 20 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 kapturzenie mnicha to też nałóg 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Haha idealny haha 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Niom gitarka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Niezłe odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 jest git 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi