Użytkownik TERROREK Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: TERROREk;^ Imię: Michał Wiek: 18 SteamID: STEAM_0:1:229549667 Znajomość AMXX*/SourceModa(1-10): 7-8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia, ale na ogół jest to kilka ładnych godzin. Kilka zdań o sobie: Jestem osobą, która w powierzone zadania angażuje się zawsze w 100%, jestem bezkonfliktowy, staram się być bardzo aktywnym użytkownikiem forum, a swoją pracę admina na codzie wykonuję najlepiej jak potrafię, chciałbym pomóc chłopakom z UBT, ponieważ od pewnego czasu są oni tylko we dwójkę, więc chciałbym ich trochę odciążyć od obecnych obowiązków. Interesuję się w mniejszym lub większym stopniu motoryzacją, jak i uwielbiam słuchać muzyki, która jest dla mnie odskocznią od "przyziemnych" spraw. Na ile oceniasz swoją wiedzę/umiejętości w temacie AMXBans/SourceBans. (w skali 0-10): Myślę, że mocne 7, nie będe ukrywał w UBT jeszcze nie miałem okazji być, ale wiedza teoretyczna jest, brakuje tylko popracować praktycznie. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Obiektywnie myślę, że będzie to między 6, a 7 w skali do 10. Moje umiejętności staram się doskonalić na bieżąco oglądając przeróżne demka i analizując je, tak samo ze screenshotami. Wiele mi zapewne jeszcze brakuje, ale tak jak napisałem wyżej, cały czas staram się pod tym względem doskonalić. Kontakt: Steam, Forum, Discord, Teamspeak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Jestem na TAK + wiek + chęci + udzielasz się na forum + przyda sie pomoc 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 No tak średnio bym powiedział +wiek +podanie +/- doświadczenie Mimo że rekrutacja jest otwarta to wydaje mi się ze nie jest potrzebny kolejny członek ubt Jeśli się mylę to jestm za O.P 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Na okres próbny +wiek +podanie -mało znany +chęć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 - nie znam (nie udzielasz się na SB ani innych serwerach niż codmod) + wiek + podanie Okres próbny jak najbardziej 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 + wiek + podanie +chęci - doświadczenie ale wiadomo każdy się uczy - mało znany Imo okres próbny 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 @ UBTeam 1.6 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 22 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jestem za okresem próbnym +wiek +podanie +chęci -mało znany 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jestem na nie. - niby jesteś obecny na forum, ale Cię nie ma. Nie widać Cię na forum - średnio Cię kojarzę - nie wyróżniasz się bardziej na tle innych kandydatów z odrzuconymi podaniami. - aktywność + wiek +/- podanie - staż 5 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 22 Stycznia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Hmm ciężki wybór + podanie + chęci + pomoc się przyda w UBT - mimo że 18 nie przekonuje mnie wiek - powyższy punkt razem w parze z doświadczeniem mimo, że coś tam strzelasz więc rozróżnić powinieneś Jestem za okresem próbnym. Ktoś w końcu musi się nauczyć pełnić takie funkcje. Gdy nie będzie sobie radził to może liczyć na pomoc (moja czy innych), a ostatecznie administracja zadecyduje co dalej. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 +podanie +chęci, przyda się pomoc +wiek -mało cię znam, niedawno przyszedłeś z serwerem CODa -brak doświadczenia na randze UBT, ale od czegoś trzeba zacząć Jestem zdania, że można cię przyjąć na okres próbny, kilka wskazówek podrzucę i zobaczymy co będzie. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jestem na Tak +Wiek +Ogarnięty +Chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jestem na Tak +Wiek +Ogarnięty Chłop +Chęci do pracy a to najważniejsze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CARBON Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Na tak + podanie + wiek + chęci 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Przyjmuję na okres próbny dwóch tygodni, po dostęp zgłoś się do mnie na pw 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi