Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Nick: G@ngst@ Imię: Artur Wiek: 18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 7-8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): --> KLIK <-- Steam/Nonsteam (Link do profilu): --> KLIK <-- Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Brakuje na serwerze adminów i czasem nie ma,kto nadać bana a na strażniku mogę, dać max gaga co i tak nie pomaga, mam dość spore doświadczenie w administracji, ponieważ prowadziłem własnego JB oraz byłem wielokrotnie Adminem na różnych serwerach. Kontakt: Steam, Forum, TeamSpeak, Discord Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Wymagania: Minimum 16 lat ✔ Counter-Strike 1.6 na STEAM ✔ Umiejętność korzystania z komend admina. ✔ Minimum 2 tygodnie stażu na randze Strażnika Serwera ✔ Minimum tygodniowe konto na forum, 10 postów oraz brak warnów ✔ 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Alekasndraaa Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Na TAK +Wiek +Doświadczenie +Składka +Spoko mordka @ plastuś Imo wcale się nie pospieszył przecież spełnia wymaganie stażu 2 tygodni na strażniku. I tak samo co do zabawy flag to jakoś ja ani razu nie słyszałam jeszcze żadnej skargi na niego, jedyne co to nadużywał mikrofonu ponoć, ale każdy popełnia błąd i gangsta dobrze wie, że nie powinien już tak robić, poprzez wynikający błąd z tej sytuacji uważam, że powinien dostać mimo to admina, ale na okres próbny przez to, że taka sytuacja zaistniała :PP 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Tak jak powyżej, na TAK! + Wiek + Strażnik już jest więc czemu nie iść dalej + Skarga + GT 2 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Na strażniku bawiłeś się flagami, a admin to już trochę poważniejsza ranga i nie powinno być na takiej randze takich incydentów, więc jestem na nie, jak pokażesz na strażniku, że już się nie bawisz i przestrzegasz prawidłowo obowiązków strażnika i nie nadużywasz flag to wtedy będę na tak, tym bardziej, że wczoraj dostałeś właśnie ostrzeżenie + nawet dzisiaj jak wbiłam na chwilę na serwer to jakiś gracz napisał coś w stylu czy dalej się bawią czy już spokój jest" nie wiem kogo z administracji miał dokładnie na myśli, no ale widocznie administracja fajnie się bawi tak jak wczoraj widziałam, a nie powinno tak być. Oczywiście plus, że jesteś fajną pozytywną osóbką z dobrym GT, no ale to nie wszystko. @ Dzwiek Wiem wiem, że to JB i można się pobawić, ale jak jest to nagminne i aż ludzie się skarżą i wychodzą to trochę już przesada mała pobawić się można z umiarem raz na jakiś czas. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Jestem na TAK +doświadczenie +podanie +steam +misiaczek, wprowadza pozytywną atmosferę na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Tak doświadczenie gt ogarnięty znam cię z innej sieci To że tam się czasami bawi to wiesz @ Dusia to jest serwer jailbreak, to nie jest poważny mod tylko właśnie czasami można się pobawić. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Będę obserwował twoje zachowania na strażniku przez pewien czas. Jeżeli zobaczę że przestrzegasz obowiązków strażnika i dobrze się zachowujesz to przyjmę podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 nie mam nic do cb, ale chyba pospieszyles sie z tym adminem dam na nie, lub bardziej neutral xd - podobno bawisz sie flagami + wiek + mikro admin to jest poważna ranga, straznik to tylko mozna powiedziec tester, moim zdaniem powinienes jeszcze pobyć straznikiem, tyle ode mnie. @ Alekasndraaa dzieki tobie juz wiem wszystko dzienki 3 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maykie` Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Według mnie jest osobą, która zasługuje na te stanowisko. Jestem jak najbardziej na TAK: + mikro + pomocny + spoko ziomuś + często gra w ct + podanie + steam + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Jestem na TAK + wiek + steam + podanie 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Jestem na TAK +doświadczenie +wiek +steam +ma dobre gadane 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Widzę że się starasz, przyjmuje na okres próbny 2tyg. Flagi Trivor/Dusia, a po rangę do odpowiedniego działu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi