Użytkownik Zaki Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Twój nick na serwerze: Zaki Nick admina banującego. Anti-Cheat Dostałeś bana, gaga czy muta?: PERM BAN Czas oraz data bana: 01-21-21 16:46 Serwer na którym dostałeś bana: SURF + RPG (91.224.117.96:28085) Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): W trakcie gry nagle mnie wyrzuciło z gry i dostałem komunikat że dostałem bana, wiec postanowiłem się dowiedzieć o co chodzi. Wszedłem do Sourcebansa i się okazało że dostałem bana od waszego świetnego anti-cheata który uważa że mam aim-bota. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:142873537&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/antoniozakowicz/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Sprawdzam demko Po sprawdzeniu demka oraz plików w FTP, stwierdzam że żadnych błędów w konsoli nie było i musiałeś mieć coś odpalone. Chodzi o wspomagacze do gry takie jak np.aimbot/autoshoot. Bana dostałeś z [Little Anti-Cheat 1.5.0] Aimbot Detected Sprawdzałem FTP oraz dostrzegłem że dostałeś bana za aimbota oraz autoshoota Ban zostaje i odrzucam odwołanie. Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi