Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Na dzisiejszym celowniku znajduje się nasz drogi moderator @ KilleR. zobaczymy, więc jakie zdanie o nim mają nasi użytkownicy. Niech więc celownik dobrze namierzy i wystrzeli pozytywne opinie o naszym towarzyszu. Mam nadzieję, że celownik dobrze spisał się i on będzie zadowolony. Anonim #1 Kręci z Agatą, miał w planach serwer którego ni maaa, chyba lubi bułki z dżemem. Cały czas do mnie pisze, chyba mnie lubi. Pozdro Andrzej. Anonim #2 Myślę, że @ KilleR. bardzo dobrze spisuje się na forum. Nie obserwuje jego działalności chociaż czasem widzę jak opiekuje się forum, jest miły i zawsze jest zgodny z regulaminem. Podsumowując bardzo dobrze spisujący się moderator. Anonim #3 Uważam że jest spokojnym typem, nie sprawia wrażenia osoby kłótliwej, jest życzliwy i miły . Jego praca dla forum jest sumienna i oddana a także wykonywana z sercem, miło "widzieć" takich ludzi. Anonim #4 Dla mnie to nie musi być anonimowe, świetnie się sprawuje w swoich rolach, staje na wysokości zadania które mu powierzono, co tu powiedzieć więcej no, @ Trivor dobrze wybrał. Anonim #5 Bardzo aktywny i przyjemny moderator, oby tak dalej, takie coś się docenia i przyjemnie patrzy na taką osobę. Anonim #6 Bezkonfliktowy, dba o porządek, lecz chyba boi się dawać warny. Nie zamieniłam z nim słowa, ale wydaje się być ok. Anonim #7 Ogólnie to Spoko mordzia. Na randze moda się nie obija, a się stara i widać, że zależy mu na tym, aby utrzymać się na tej posadzie jak najdłużej. Anonim #8 @ KilleR. jest bardzo dobrym moderatorem, pomaga na forum, jest potrzebny tej sieci. Anonim #9 Luźno, myślę że jako moderator się sprawdza, widać że jest aktywny bardzo skoro ma ponad 1000 zawartości i reputacji od listopada, gdzie ja też coś wtedy dołączyłem i mam około 250. Poza tym jakoś go dobrze nie znam żeby dużo więcej powiedzieć co najwyżej raz na jakiś czas jak spotkam na chatboxie ale też się wydaje spoko. Anonim #10 Według mnie @ KilleR. spisuje się idealnie w roli moderatora, jest aktywny kulturalny i miły dla innych użytkowników forum. Anonim #11 Miła oraz pomocna osoba, która również wywiązuje się ze swoich obowiązków i się stara na forum. Anonim #12 No cóż @ KilleR. - nie da się go nie zauważyć na forum. Najaktywniejszy moderator z obecnej moderacji forum. Wydaje się być całkiem spoko. 3 3 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 21 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Bardzo fajny temat, jak to zobaczyłem to aż mi się na serduszku ciepło zrobiło Dziękuje wam za opinie! 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 @ KilleR. sie ciesz ze mnie nie bylo w tych osobach bo dal bym same negatywy XD ( żarcik bejbe ) 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 To nie tak że się podlizuje A z tym cytowaniem wyżej przydałoby się coś zrobić : / przypadkiem się kliknie i już się nie da usunąć nawet odświeżając stronę czy restartując forum 1 1 ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 ja jestem ten anonim #7 jak cos 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 22 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 chyba najbardziej lubiany i spoczko moderator here 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 @ Andrzej. chyba oszalałeś ja to numer 6 Dobrze wiem, że to Ty gnojku, już dzwonie do prokuratury nie pajacuj, dobrze ci radze 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 @ agvska TO NIE JA PISALEM KTOS MNIE WRABIA !!! JA NIE JESTEM ANDRZEJ !!!! musisz mi uweirzyc !! 11! ;( 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Hah, no niezłe wypowiedzi, Juz wiadomo co o tobie sądzą killer Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 ja jestem ten #2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi