Użytkownik∙ Tery Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Nick: @ Nieobliczalny96 Na rangę: Użytkownik Powod: Zrodlo informuje ze Gość jest nie spelna rozumu także wolimy się trzymać od takich ludzi z daleka. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Nieobliczalny96 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Ty widać jakiś upośledzony jesteś typiem widac ranga ci bije na głowe, napisałem ci że ja adminowac nie musze jak nie chcesz i moge napisac rezygnacje, napisałes ok XD.. A typ mnie DEGRADUJE XDDD Szkoda mi wgl dyskutować z tobą. Adminowac nie muszę, ale pozdro ze degradacja jak napisałem że jak chcesz to moge napisać rezygnacje, Co chciałeś pokazać tym ze zdegradowałeś mnie :O ? Słyszałem płaczku o tobie jaki płączek jesteś, że gadasz że każdy odpalony dla ciebiem nawet ludzie o Go mówia o tobie, szkoda że wgl mnie tu @ Mantoo Ściągną Pozdrawiam go - I nie spełna rozumu to ty jesteś, ukarałbym cię za te słowa i za ta nieprawde ktorą gadasz.. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Idz do psychologa lepiej, bo i tak tłumaczenie Ci nic nie da. Pozdrawiam //edit Wystarczy ze uprzedzono mnie o tym kim jesteś i co potrafisz zrobić także lepiej teraz jak pozniej, szukaj dalej Płacz dalej a prawda jest taka sama kolego, a CS:GO nie mieszaj z 1.6 następny co szuka pretekstu aby się wybronić I ten płaczek w GO by cię poskładał bez problemu więc cichutko tam kolego. @ shinga Jestes w temacie to wypadało by przyjąc degradację, hmm? 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi