Użytkownik napendnaufo Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Nick z CS: napend do ufo Admin banujący: manto Serwer: [Only DD2 #1] Data zdarzenia: Opis sytuacji: wjezdza napend i robi sie niebezpiecznie no co gram gram i ban proste Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=10321 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : napend na ufo [AMXBans] Powod : ' Wstaw Demko z folderu na forum. ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 16132774 ' [AMXBans] Twoje IP : ' x ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. z checia napisze kontr rozpiske pozdrawiam z cieplej polski dla robakow #edit 1. zapomnialem o demku https://www56.zippyshare.com/v/a5WxAhhQ/file.html #edit 2 pov jest w edit 1 Edytowane 22 Stycznia 2021 przez napendnaufo 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Poproszę O Demko nagrane z Automatu . DD2-TeryDem Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 DD2-TeryDem : https://www56.zippyshare.com/v/a5WxAhhQ/file.html 00:21 - na dzień dobry widać nie do końca strzał na głowe, czyżby jakiś magnes na głowe czy coś w tym rodzaju? 00:42 - tutaj celownik nie wiem, podczas typa na gali zaszwankował masakrycznie, ble 00:51 - przy podskoku zawodnika drużyny terrorystów celownik niefortunnie poleciał idealnie za modelem, piękne wykonanie 2:42 - tutaj celownik wyskoczyl zza orbity, brak słow. 2:48 - tutaj również piekny przeskok. 2:54 - również piękny przeskok. 3:30 - tutaj też nie do końca w głowe ten frag, czyżby? 3:33- kolejne zakręcone śmigło, 5:22 - wtf, gut lak 7:21 - tutaj triggerbot pomógl, potwierdzone info 7:30 - bloknął się na głowie celowniczek, oj bloknął @ Przyjaciel <3 1.6 @ eSX 1.6 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Wiedziałem że z typem jest coś nie tak hahaha info od ufo XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zamykam bo nieodpowiedni ludzie tu syf robią, niedługo sprawdzę. EDIT 00:21 nic szczególnego, był w ruchu b- 00:42 fajnie celownik leci do przeciwnika na gali b+ 00:51 dziwnie to wygląda b+/- 2:42 teach me XD b+ 2:48 to samo co wyżej b+ 2:54 lock na głowę b+ 3:30 b+ 3:33 fajne strzały obok głowy b+ 5:22 XD b+ 7:21 j/w b+ 7:28-30 ten płaski recoil, wyżej chyba nie pójdzie b+ Do pieca. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi