Użytkownik vixio_ Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 pisze jeszcze raz być może teraz sie uda 1 nick ^__^ 2. Wiek: 15 (niedługo 16) 3. Twoja znajomość zadań strażnika: Dobra. Znajomość AMX: 7.5/10. 4. Doświadczenie: Byłem wiele razy Adminem na serwerach JB, DD2, Mam sporo dosyć godzin w csie. Codziennie wchodzę i gram. Orientuje się w tych tematach. Miałem kiedyś swój serwer JB. Tylko miałem teraz 7 miesięcy czasu przerwy od grania ale prowadzenia, komend się nie zapomina. Mam nadzieje ze przyczynie się do rozwoju serwera i swoimi siłami pomogę go ulepszyć . Na koniec powiem, że nigdy nie byłem zbanowany na żadnym serwerze ;0 5. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak + mutacja. 7. Składka (Tak/Nie): Tak, pewnie SMS. 8. Kontakt: Forum, GG, Discord, Steam. 10. Coś o sobie: Mam na imię Kuba. W wolnym czasie trenuję piłkę nożną i gram na komputerze w strzelanki. Jestem z reguły osobą miłą i spokojną. Dopiero jestem toxic jak ktoś jest wulgarny wobec mnie. Z grania na JB czerpie zabawę i przyjemność. Fajnie można pogdać, pośmiać się z fajnymi ludzmi. Jestem szczery do bólu. Mam swoje zasady. Nie lubie konfidentów . 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Filip@ek Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jak narazie jestem na NIE - twoja aktywność na forum jest znikoma - nikt cie nie zna +/- wiek ( kolego wyżej trzeba minimut trzy argumenty podać) 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jestem na nie - Nie powiedziałbym że masz mutacje - Twoja znajomość regulaminu jest znikoma - Aktywność na forum - 7,5 amx? Wątpie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jestem na NIE - podanie skopiowane od @ czubek - konto na forum +/- wiek + składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jak narazie jestem na NIE - twoja aktywność na forum jest znikoma - nikt cie nie zna +/- wiek "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Ty myślisz że jak skopiujesz od kogoś podanie to się dostaniesz ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi