Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ADMIN DD2#1 - [Orange Candy : D]

OrangeCandy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1.  Nick: Orange Candy : D
 2.  Wiek: 17
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Miałem kiedyś admina na serwerze ale serwer się rozpadł 
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]:8,5/9
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Orange Candy %3AD/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/): niestety nie mam kupionego csa 1.6 ale za niedługo będę kupywał i wtedy podam 
 7.  Steam ID: niestety nie mam kupionego csa na steam, ale za niedługo kupie  VALVE_0:4:1557304561 
 8.  Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199121314462/
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Mogę dawać
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Widzę że tylko StaraGwardia robi jakiś porządek na serwerze i chciałbym mu pomóc żeby też miał trochę czasu wolnego żeby wejść na forum, i banować ludzi którzy maja jakieś cheaty albo gsj itp. Jestem na serwerze praktycznie codziennie 
12. Kontakt: fb: Dominik Buszka 
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

Edytowane przez OrangeCandy
  • Użytkownik∙

Jestem na NIE

- nie masz steama

- wątpię z tą znajomością amx

+ wiek 

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

csgif.gif.b281f07682a6341fd3d1dbd7a4b5ac14.gif  

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• Użytkownik

Na NIE

- brak CS na steam

+wiek

-/+GT

• OrangeCandy zmienił(a) tytuł na ADMIN DD2#1 - [Orange Candy : D]
  • Użytkownik

Brak  "Steam" .
Słabe "GT" .
Na Dzień dzisiejszy Odrzucam Podanie na Admina !.
Zapraszam za Jakiś Czas. 

Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif

giphy.gif

• Użytkownik

odrzucone.png

Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]