Użytkownik OrangeCandy Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) 1. Nick: Orange Candy : D 2. Wiek: 17 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Miałem kiedyś admina na serwerze ale serwer się rozpadł 4. Doświadczenie z amx[1-10]:8,5/9 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Orange Candy %3AD/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): niestety nie mam kupionego csa 1.6 ale za niedługo będę kupywał i wtedy podam 7. Steam ID: niestety nie mam kupionego csa na steam, ale za niedługo kupie VALVE_0:4:1557304561 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199121314462/ 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Mogę dawać 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Widzę że tylko StaraGwardia robi jakiś porządek na serwerze i chciałbym mu pomóc żeby też miał trochę czasu wolnego żeby wejść na forum, i banować ludzi którzy maja jakieś cheaty albo gsj itp. Jestem na serwerze praktycznie codziennie 12. Kontakt: fb: Dominik Buszka 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 22 Stycznia 2021 przez OrangeCandy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jestem na NIE - nie masz steama - wątpię z tą znajomością amx + wiek zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Na NIE - brak CS na steam +wiek -/+GT Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Mordo, kup steama! popraw gt i wróć Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Brak "Steam" . Słabe "GT" . Na Dzień dzisiejszy Odrzucam Podanie na Admina !. Zapraszam za Jakiś Czas. Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi