X3dsa Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Twój nick:X3dsa Nick oskarżonego: StaraGwardia|OldStar !!! IP/SID oskarżonego:STEAM_0:1:146524672 Data i czas zdarzenia: 17.01.2021 - 20:40:13 Powód skargi: Niesłuszny ban. Opis sytuacji: Wchodzę sobie na serwer, robię gs'y cyk, cyk poł mapy przeleciane i nagle b00m wkurwiony StaraGwardia|OldStar !!! juz mi banicja za "sgsy" na tydzień, których nie robiłem. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 day , 18 hours , 15 minutes and 46 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : X3dsa [AMXBans] Reason : ' sgs ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 581223013 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.28.214.52 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. (Myślę, że konsola będzie wystarczającym dowodem.) 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StaraGwardia Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Ładnie coś w głowie się po przestawiało dla Ciebie że prawie po tygodniu piszesz skargę, a nie tego samego dnia kiedy dostałeś bana za palenie skrolla Jeszcze do tego kłamiesz, uprzedzałem Cię kilka razy żebyś tego nie robił to ty swoje i miałeś w nosie, to co do Ciebie mówiłem oraz pisałem, chcę również dodać że w regulaminie masz jasno napisane... 11. Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) Moim zdaniem skarga zbędna, ban słuszny 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ many' Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Nie ładnie się tak pucować na administratorów JP JEBA* 60 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Ban Zostaje ! 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi