Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

KushMan-Strażnik

KushMan

Rekomendowane odpowiedzi

• 420

1. Nick- KushMan

2. Wiek- 19 lat

3. Twoja znajomość zadań strażnika- AMX 8/10

4. Doświadczenie- Posiadałem kiedyś Opiekuna także admina na 2 serwerach JailBreak na ten moment wrócilem do gry po roku wiec i mam nadzieje ze przyczynie się do rozwoju serwera tyle ile bede wstanie.

5. Pare słow o sobie - Mam na imię Robert. Aktualnie zyje w Angli od 6 lat. Mam sporo czasu na gre Cs 1.6. W wolnym czasie gram w klubie sportowym Piłki Nożnej a takze uczeszczam wolnymi wieczorami na sztuki walki mma i siłownie. Z grania na Jb czerpie niesamowita zabawe poznaje nowych ludzi a takze ucze sie caly czas czegos nowego. Dlaczego chce zostac Strażnikiem- o to jest pytanie? chciałbym zostac strażnikiem poniewaz czasami brakuje tego admina/opiekuna/straznika na serwerze i jest problem z graniem a to powoduje odchodzenie graczy z serwera. 

6. Mikrofon- TAK

7. Składka- Jasne , nie ma żadnego problemu sama przyjemnosc pomagania utrzymania serwera

8. Aktywność na serwerze- Gram sporo na serwerze aktualnie staram sie spedzac jak najwiecej czasu.

9. Znajomość na serwerze- Na ten czas ile gram na serwerze znajomości sa spore , poznalem duzo fajnych i interesujacych ludzi jeszcze nie slyszalem zlego zdania na moj temat.

10. Aktywność na forum ✔ Dam radę nadgonić i zaangażowac sie w sprawy na temat forum.

11. Mały dodatek: czasem jezeli brakuje osob na Jailbreak a mam ochote na gre wchodze na StrefaSkilla DD2 zeby takze pograc i poznac nowych znajomych.

https://www.gametracker.com/server_info/54.38.135.53:27015/top_players/?query=KushMan

Edytowane przez KushMan
  • Lubię to! 2
  • Wow! 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

Jestem na TAK 

+ wiek

+ składka

+ mikrofon

+ amx

• Super 1

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

csgif.gif.b281f07682a6341fd3d1dbd7a4b5ac14.gif  

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• Użytkownik∙

Jestem na tak
+ wiek 
+ amx 
+ kultura na serwerze
+ mikrofonik

Edytowane przez KArol
  • Super 1

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

Przyjmuję na okres próbny 2tyg. Po flagi zgłoś się do Trivora/Dusi i odbierz rangę na forum.

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]