420 KushMan Opublikowano 23 Stycznia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) 1. Nick- KushMan 2. Wiek- 19 lat 3. Twoja znajomość zadań strażnika- AMX 8/10 4. Doświadczenie- Posiadałem kiedyś Opiekuna także admina na 2 serwerach JailBreak na ten moment wrócilem do gry po roku wiec i mam nadzieje ze przyczynie się do rozwoju serwera tyle ile bede wstanie. 5. Pare słow o sobie - Mam na imię Robert. Aktualnie zyje w Angli od 6 lat. Mam sporo czasu na gre Cs 1.6. W wolnym czasie gram w klubie sportowym Piłki Nożnej a takze uczeszczam wolnymi wieczorami na sztuki walki mma i siłownie. Z grania na Jb czerpie niesamowita zabawe poznaje nowych ludzi a takze ucze sie caly czas czegos nowego. Dlaczego chce zostac Strażnikiem- o to jest pytanie? chciałbym zostac strażnikiem poniewaz czasami brakuje tego admina/opiekuna/straznika na serwerze i jest problem z graniem a to powoduje odchodzenie graczy z serwera. 6. Mikrofon- TAK 7. Składka- Jasne , nie ma żadnego problemu sama przyjemnosc pomagania utrzymania serwera 8. Aktywność na serwerze- Gram sporo na serwerze aktualnie staram sie spedzac jak najwiecej czasu. 9. Znajomość na serwerze- Na ten czas ile gram na serwerze znajomości sa spore , poznalem duzo fajnych i interesujacych ludzi jeszcze nie slyszalem zlego zdania na moj temat. 10. Aktywność na forum ✔ Dam radę nadgonić i zaangażowac sie w sprawy na temat forum. 11. Mały dodatek: czasem jezeli brakuje osob na Jailbreak a mam ochote na gre wchodze na StrefaSkilla DD2 zeby takze pograc i poznac nowych znajomych. https://www.gametracker.com/server_info/54.38.135.53:27015/top_players/?query=KushMan Edytowane 23 Stycznia 2021 przez KushMan 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jestem na TAK + wiek + składka + mikrofon + amx 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Jestem na tak + wiek + amx + kultura na serwerze + mikrofonik Edytowane 23 Stycznia 2021 przez KArol 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Przyjmuję na okres próbny 2tyg. Po flagi zgłoś się do Trivora/Dusi i odbierz rangę na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi