Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

KushMan-Strażnik

KushMan

Rekomendowane odpowiedzi

• 420

1. Nick- KushMan

2. Wiek- 19 lat

3. Twoja znajomość zadań strażnika- AMX 8/10

4. Doświadczenie- Posiadałem kiedyś Opiekuna także admina na 2 serwerach JailBreak na ten moment wrócilem do gry po roku wiec i mam nadzieje ze przyczynie się do rozwoju serwera tyle ile bede wstanie.

5. Pare słow o sobie - Mam na imię Robert. Aktualnie zyje w Angli od 6 lat. Mam sporo czasu na gre Cs 1.6. W wolnym czasie gram w klubie sportowym Piłki Nożnej a takze uczeszczam wolnymi wieczorami na sztuki walki mma i siłownie. Z grania na Jb czerpie niesamowita zabawe poznaje nowych ludzi a takze ucze sie caly czas czegos nowego. Dlaczego chce zostac Strażnikiem- o to jest pytanie? chciałbym zostac strażnikiem poniewaz czasami brakuje tego admina/opiekuna/straznika na serwerze i jest problem z graniem a to powoduje odchodzenie graczy z serwera. 

6. Mikrofon- TAK

7. Składka- Jasne , nie ma żadnego problemu sama przyjemnosc pomagania utrzymania serwera

8. Aktywność na serwerze- Gram sporo na serwerze aktualnie staram sie spedzac jak najwiecej czasu.

9. Znajomość na serwerze- Na ten czas ile gram na serwerze znajomości sa spore , poznalem duzo fajnych i interesujacych ludzi jeszcze nie slyszalem zlego zdania na moj temat.

10. Aktywność na forum ✔ Dam radę nadgonić i zaangażowac sie w sprawy na temat forum.

11. Mały dodatek: czasem jezeli brakuje osob na Jailbreak a mam ochote na gre wchodze na StrefaSkilla DD2 zeby takze pograc i poznac nowych znajomych.

https://www.gametracker.com/server_info/54.38.135.53:27015/top_players/?query=KushMan

Edytowane przez KushMan
  • Lubię to! 2
  • Wow! 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

Jestem na TAK 

+ wiek

+ składka

+ mikrofon

+ amx

• Super 1

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

csgif.gif.b281f07682a6341fd3d1dbd7a4b5ac14.gif  

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• Użytkownik∙

Jestem na tak
+ wiek 
+ amx 
+ kultura na serwerze
+ mikrofonik

Edytowane przez KArol
  • Super 1

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

Przyjmuję na okres próbny 2tyg. Po flagi zgłoś się do Trivora/Dusi i odbierz rangę na forum.

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]