Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

r...i...p

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Cześć wam, przychodzę z pomysłem dla gangów na jb. 

A więc zacznijmy do tego że w gangach były by jakieś ulepszenia typu o +1 szługów za killa na zabawach/ lub po zabiciu cteka 
2. Był by bank gangowy na szlugi typu Lista wpłat wypłat, wpłać ,wypłać. 
3. sklepik za szlugi w banku typu bh droższe o 20 np by kosztowało 60 zamiast 40 pod /szlugi
speed tak samo o 20 wiecej czyli 70  i reszta o 20 więcej bo nie pamietam ich cen 
 Na pomysł wpadłi @ czubek
@ Kamsi Jeżeli czegoś brakuje proszę o dopisanie 
 tu zaznacze że może  więcej osób grało przez takie coś  bo dużo osób narzeka że te gangi nic nie dają.
Można dodać ze topki gangów np 
1. Maltary [8525] życzeń członkowi 8
2. lubie grać [2512 życzeń] członkowie 2 
 A z topkami by chodziło o to że jedna osoba nabije 54 życzeń a inna 23 trzecia 521 i taka mechanika fajna by była 

Edytowane przez KArol
...
  • Lubię to! 1
  • Super 2

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

Jak dla mnie bardzo dobry pomysł na urozmaicenie rozgrywki.Po takim updacie na pewno będzie się lepiej i przyjemniej grac,będzie coś do roboty poza topka buntów i życzeń. I do tego mogłyby dojść topki gangów.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙
10 minut temu, Kamsi napisał:

Jak dla mnie bardzo dobry pomysł na urozmaicenie rozgrywki.Po takim updacie na pewno będzie się lepiej i przyjemniej grac,będzie coś do roboty poza topka buntów i życzeń. I do tego mogłyby dojść topki gangów.

Bardzo dobry pomysł nad topkami gangów

• Lubię to! 1

• Użytkownik

Według mnie to jest super pomysł i jestem jak najbardziej za !!

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Spoko pomysł, ale jak do tej pory każda propozycja związana z gangiem została odrzucona :/

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Oczywiście te gangi trzeba jakoś bardziej rozbudować i dodać jeszcze coś ciekawszego, jak dla mnie propozycja do przyjęcia. 

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙
13 minut temu, Smokezz napisał:

Spoko propka , sam o tym pisałem kiedyś.

@ Trivor

A Dziękuje we 3 mieliśmy ten pomysł w głowie ,a że dużo osób narzeka że gangi nic nie dają to taki pomysł na gangi fajny jest 

• Junior Admin
Junior Admin

Była już podobna propozycja, ale została odrzucona --> 

Tak jak napisałam w tamtym temacie co upo dałam linka, gdyby takie coś było możliwe to jestem na tak

heh1111.png

• Użytkownik∙
4 minuty temu, Dusia napisał:

Była już podobna propozycja, ale została odrzucona --> 

Tak jak napisałam w tamtym temacie co upo dałam linka, gdyby takie coś było możliwe to jestem na tak

Może i podobna ale tam jest tylko bardziej o banku dla szlugów 
zmniejszeniem cen za szlugi 
i ulepki klanu

• Użytkownik

Tak jak Dusia napisała w temacie który podlinkowała, najlepsze co można byłoby zrobić to topka gangów i umiejętności gangu. 

Można byłoby zrobić coś takiego że w gangu będą ulepszenia i każde ulepszenie = 1k szlugów. Innej opcji nie ma bo byłoby to zbyt op. Na przypadł każde ulepszenie można byłoby zrobić 20 razy.

Czyli np.

1k szlugów = 1 hp

1k szlugów = 1% szybkości

1k szlugów = 1% większe obrażenia

itd. 

Ulepszenia mógłby kupić każdy i działałyby dla całego gangu.

A co do topki gangów to najlepsza propozycja to kolorowy prefix gangu dla pierwszych 3 bądź 5 gangów.

Czyli np.

#1 NAZWA

#2 NAZWA

#3 NAZWA

Sama topka mogłaby się opierać na buntach i życzeniach np za jedno zabicie CT +1 punkt do topki, jedno życzenie +5 punktów do topki. 

A co do banku gangowego to byłoby to trochę bez sensu bo jeżeli jakiś gang miałby z 20k szlugów to mogliby całą rundę kupować klucze do cel.

Jeżeli to co napisałem jest możliwe do zrobienia to byłoby to świetnym urozmaiceniem na serwerze.

A jeżeli potrzeba pluginów to chętnie poszukam. :)

@ Dusia

@ Trivor

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Trivor wgrał możliwość obstawiania pojedynków za szlugi więc teraz będzie więcej tych szlugow. Myślę że opcja spoko ale zrobić to z głową, tak aby dało radę ogarniać bunty w CT. Co do pluginu tutaj podrzucam pierwszy lepszy znaleziony. https://amxx.pl/topic/60920-jailbreak-gangi/

• Użytkownik∙
8 godzin temu, Smokezz napisał:

Tak jak Dusia napisała w temacie który podlinkowała, najlepsze co można byłoby zrobić to topka gangów i umiejętności gangu. 

Można byłoby zrobić coś takiego że w gangu będą ulepszenia i każde ulepszenie = 1k szlugów. Innej opcji nie ma bo byłoby to zbyt op. Na przypadł każde ulepszenie można byłoby zrobić 20 razy.

Czyli np.

1k szlugów = 1 hp

itd. 

A co do topki gangów to najlepsza propozycja to kolorowy prefix gangu dla pierwszych 3 bądź 5 gangów.

Czyli np.

#1 NAZWA

#2 NAZWA

#3 NAZWA

Sama topka mogłaby się opierać na buntach i życzeniach np za jedno zabicie CT +1 punkt do topki, jedno życzenie +5 punktów do topki. 

A co do banku gangowego to byłoby to trochę bez sensu bo jeżeli jakiś gang miałby z 20k szlugów to mogliby całą rundę kupować klucze do cel.

Jeżeli to co napisałem jest możliwe do zrobienia to byłoby to świetnym urozmaiceniem na serwerze.

@ Dusia

@ Trivor

Z hp nie ma sensu bo jak napisałeś 20razy to wtedy zwykły gracz ma 120 hp a svip + vip niestety 200 więc jaki by miało to sens?

• Użytkownik∙
8 godzin temu, Smokezz napisał:

Czyli np.

1k szlugów = 1 hp

itd. 

Czyli np.

#1 NAZWA

#2 NAZWA

#3 NAZWA

@ Dusia

@ Trivor

Z speedem też przesadziłeś troche powiedzmy ze masz juz speeda kupionego za 50 szlugow i taki klan na full predkosc + ze to svip i ma abh bunt odrazu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]