Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć wam, przychodzę z pomysłem dla gangów na jb. A więc zacznijmy do tego że w gangach były by jakieś ulepszenia typu o +1 szługów za killa na zabawach/ lub po zabiciu cteka 2. Był by bank gangowy na szlugi typu Lista wpłat wypłat, wpłać ,wypłać. 3. sklepik za szlugi w banku typu bh droższe o 20 np by kosztowało 60 zamiast 40 pod /szlugi speed tak samo o 20 wiecej czyli 70 i reszta o 20 więcej bo nie pamietam ich cen Na pomysł wpadłi @ czubek @ Kamsi Jeżeli czegoś brakuje proszę o dopisanie tu zaznacze że może więcej osób grało przez takie coś bo dużo osób narzeka że te gangi nic nie dają. Można dodać ze topki gangów np 1. Maltary [8525] życzeń członkowi 8 2. lubie grać [2512 życzeń] członkowie 2 A z topkami by chodziło o to że jedna osoba nabije 54 życzeń a inna 23 trzecia 521 i taka mechanika fajna by była Edytowane 23 Stycznia 2021 przez KArol ... 1 2 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamsi Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jak dla mnie bardzo dobry pomysł na urozmaicenie rozgrywki.Po takim updacie na pewno będzie się lepiej i przyjemniej grac,będzie coś do roboty poza topka buntów i życzeń. I do tego mogłyby dojść topki gangów. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 10 minut temu, Kamsi napisał: Jak dla mnie bardzo dobry pomysł na urozmaicenie rozgrywki.Po takim updacie na pewno będzie się lepiej i przyjemniej grac,będzie coś do roboty poza topka buntów i życzeń. I do tego mogłyby dojść topki gangów. Bardzo dobry pomysł nad topkami gangów 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maykie` Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Według mnie to jest super pomysł i jestem jak najbardziej za !! 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Stycznia 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Przenoszę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Spoko pomysł, ale jak do tej pory każda propozycja związana z gangiem została odrzucona 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Oczywiście te gangi trzeba jakoś bardziej rozbudować i dodać jeszcze coś ciekawszego, jak dla mnie propozycja do przyjęcia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Spoko propka , sam o tym pisałem kiedyś. @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 13 minut temu, Smokezz napisał: Spoko propka , sam o tym pisałem kiedyś. @ Trivor A Dziękuje we 3 mieliśmy ten pomysł w głowie ,a że dużo osób narzeka że gangi nic nie dają to taki pomysł na gangi fajny jest blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Była już podobna propozycja, ale została odrzucona --> Tak jak napisałam w tamtym temacie co upo dałam linka, gdyby takie coś było możliwe to jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 4 minuty temu, Dusia napisał: Była już podobna propozycja, ale została odrzucona --> Tak jak napisałam w tamtym temacie co upo dałam linka, gdyby takie coś było możliwe to jestem na tak Może i podobna ale tam jest tylko bardziej o banku dla szlugów zmniejszeniem cen za szlugi i ulepki klanu blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Tak jak Dusia napisała w temacie który podlinkowała, najlepsze co można byłoby zrobić to topka gangów i umiejętności gangu. Można byłoby zrobić coś takiego że w gangu będą ulepszenia i każde ulepszenie = 1k szlugów. Innej opcji nie ma bo byłoby to zbyt op. Na przypadł każde ulepszenie można byłoby zrobić 20 razy. Czyli np. 1k szlugów = 1 hp 1k szlugów = 1% szybkości 1k szlugów = 1% większe obrażenia itd. Ulepszenia mógłby kupić każdy i działałyby dla całego gangu. A co do topki gangów to najlepsza propozycja to kolorowy prefix gangu dla pierwszych 3 bądź 5 gangów. Czyli np. #1 NAZWA #2 NAZWA #3 NAZWA Sama topka mogłaby się opierać na buntach i życzeniach np za jedno zabicie CT +1 punkt do topki, jedno życzenie +5 punktów do topki. A co do banku gangowego to byłoby to trochę bez sensu bo jeżeli jakiś gang miałby z 20k szlugów to mogliby całą rundę kupować klucze do cel. Jeżeli to co napisałem jest możliwe do zrobienia to byłoby to świetnym urozmaiceniem na serwerze. A jeżeli potrzeba pluginów to chętnie poszukam. @ Dusia @ Trivor 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Trivor wgrał możliwość obstawiania pojedynków za szlugi więc teraz będzie więcej tych szlugow. Myślę że opcja spoko ale zrobić to z głową, tak aby dało radę ogarniać bunty w CT. Co do pluginu tutaj podrzucam pierwszy lepszy znaleziony. https://amxx.pl/topic/60920-jailbreak-gangi/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 8 godzin temu, Smokezz napisał: Tak jak Dusia napisała w temacie który podlinkowała, najlepsze co można byłoby zrobić to topka gangów i umiejętności gangu. Można byłoby zrobić coś takiego że w gangu będą ulepszenia i każde ulepszenie = 1k szlugów. Innej opcji nie ma bo byłoby to zbyt op. Na przypadł każde ulepszenie można byłoby zrobić 20 razy. Czyli np. 1k szlugów = 1 hp 1k szlugów = 1% szybkości 1k szlugów = 1% większe obrażenia itd. Ulepszenia mógłby kupić każdy i działałyby dla całego gangu. A co do topki gangów to najlepsza propozycja to kolorowy prefix gangu dla pierwszych 3 bądź 5 gangów. Czyli np. #1 NAZWA #2 NAZWA #3 NAZWA Sama topka mogłaby się opierać na buntach i życzeniach np za jedno zabicie CT +1 punkt do topki, jedno życzenie +5 punktów do topki. A co do banku gangowego to byłoby to trochę bez sensu bo jeżeli jakiś gang miałby z 20k szlugów to mogliby całą rundę kupować klucze do cel. Jeżeli to co napisałem jest możliwe do zrobienia to byłoby to świetnym urozmaiceniem na serwerze. A jeżeli potrzeba pluginów to chętnie poszukam. @ Dusia @ Trivor Z hp nie ma sensu bo jak napisałeś 20razy to wtedy zwykły gracz ma 120 hp a svip + vip niestety 200 więc jaki by miało to sens? blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 8 godzin temu, Smokezz napisał: Tak jak Dusia napisała w temacie który podlinkowała, najlepsze co można byłoby zrobić to topka gangów i umiejętności gangu. Można byłoby zrobić coś takiego że w gangu będą ulepszenia i każde ulepszenie = 1k szlugów. Innej opcji nie ma bo byłoby to zbyt op. Na przypadł każde ulepszenie można byłoby zrobić 20 razy. Czyli np. 1k szlugów = 1 hp 1k szlugów = 1% szybkości 1k szlugów = 1% większe obrażenia itd. Ulepszenia mógłby kupić każdy i działałyby dla całego gangu. A co do topki gangów to najlepsza propozycja to kolorowy prefix gangu dla pierwszych 3 bądź 5 gangów. Czyli np. #1 NAZWA #2 NAZWA #3 NAZWA Sama topka mogłaby się opierać na buntach i życzeniach np za jedno zabicie CT +1 punkt do topki, jedno życzenie +5 punktów do topki. A co do banku gangowego to byłoby to trochę bez sensu bo jeżeli jakiś gang miałby z 20k szlugów to mogliby całą rundę kupować klucze do cel. Jeżeli to co napisałem jest możliwe do zrobienia to byłoby to świetnym urozmaiceniem na serwerze. A jeżeli potrzeba pluginów to chętnie poszukam. @ Dusia @ Trivor Z speedem też przesadziłeś troche powiedzmy ze masz juz speeda kupionego za 50 szlugow i taki klan na full predkosc + ze to svip i ma abh bunt odrazu? blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 jestem na tak! Gangi na jb jak najbardziej za! Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jeżeli cos takiego da się zrobić to ja bym brał Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi