Użytkownik KibicPL Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Nick: @ KibicPL Imię: Damian Wiek: 20 lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: na forum jestem w stanie poświęcić od 3 do 7 godzin, a na fb od 2h do 10h Opisz siebie: Witam, nazywam się Damian, aktualnie mam 20 lat. Pochodzę z województwa Małopolskiego z Okolic Krakowa. Jestem osobą miłą, spokojną oraz pomocną. Moim głównym zainteresowaniem jest piłka nożna oraz muzyka. Dlaczego akurat Ty?: Myślę iż załuguję na owe stanowisko, ponieważ mam doświadczenie jako redaktor FP. Pełniłem już funkcję na innych sieciach, lecz po przerwie chciałbym odnowić całkowicie ową grupę. Prowadziłem też bardzo dużo grup jak iż stron na fb, nie boję się wogóle wyzwań. Swoją pracę traktuję bardzo poważnie, chcę udowodnić innym iż można na mnie polegać. Lubię rozwijać forum jak iż strony czy grupy na fb jako redaktor. Jestem w 100% pewnien iż zasługuję na owe stanowisko, chciałbym bardzo pomóc i myśle iż nowa osoba jako redaktor fp się bardzo przyda. Nie zeby coś ze kazdy mysli ze lece na kolorki bo to nie prawda i tu jesteście w błędzie. Chce nową aktywność zrobic na Fanpage, bo fanpage jak widac ma najniższą aktywność i chce to zmienic w najlepszą aktywność. Doświadczenie: Doświadczenie mam z innej sieci i też prowadziłem grupy i strony na fb, więc daje 9/10 Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Już napisałem wyżej iż chciałbym odnowić i rozwinąć bardziej, aby wyglądało to w lepszym stylu. Kontakt: Steam, Pw Forum. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Ja jestem na Tak +Wiek +Chęci do pracy +Znajomość gramatyki 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jestem na Tak +Wiek +Ogarnięty +Aktywny Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 23 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jestem na TAK! +brak redaktora FP chyba +wiek +chęci +znajomość gramatyki +podanie +aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 na tak podanie wiek chęci brak redaktora 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rafizz Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jestem na TAK. + widać, że w podanie włożyłeś pracę + doświadczenie + chęci + wiek Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 53 minuty temu, KilleR. napisał: Jestem na TAK! +brak redaktora FP chyba +wiek +chęci +znajomość gramatyki +podanie +aktywny jest andrzej, Jestem na TAK! +wiek +chęci +podanie 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jestem na TAK + Wiek + Podanie ładne napisane co oznaczam, że zależy Ci na randze + Ortografia + Doświadczenie + Przyda się dodatkowa para rąk do pomocy 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Podaj mi na pw link do Twojego profilu FB 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi