Użytkownik Uriasz Opublikowano 28 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia a ch*j tam! mam XDDD Masz Xiaiomi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 29 Stycznia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Nie mam masz zapachowy papiero toaletowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 29 Stycznia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Tak Masz saturator do wody? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 30 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Nie mam Czy masz zaliczone coroczne przejście Gothica 2 nk i GTA San Andreas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 30 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Niee Czy masz kota? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 7 Lutego Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nie mam jeszcze! czy masz w szafie więcej czarnych ubrań niż kolorowych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Tak Czy masz swoją ulubioną fiolkę perfum? Edytowane 8 Lutego przez szynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 9 Lutego zbój z gór Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Tak Czy masz obok wodę do picia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 10 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Mam Czy masz długopis "bic"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 16 Lutego Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Nie czy masz już zarezerwowane wakacje w tym roku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 21 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Nie mam Czy masz przytulankę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 22 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Nie mam Masz prawo jazdy kategorii A? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 25 Lutego Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Nie mam Czy masz aparat fotograficzny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 25 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego oddzielny nie, tylko w telefonie Czy masz ulubione naczynie - talerz, miskę, lub kubek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 9 Marca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Marca Nie mam Czy masz jakąś ulubioną piosenkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 12 Marca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 12 Marca Mam. Czy masz ulubiony zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 12 Marca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Marca Mam czy masz dużo par butów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 13 Marca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 13 Marca Nie Czy masz ciemne włosy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 13 Marca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Marca Nie Czy masz jakąś zapachową świeczkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 15 Marca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 15 Marca Mam. Czy masz etui na telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 15 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Marca Nie mam Czy masz dziecko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 15 Marca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 15 Marca Nie mam. Czy masz okulary? Cytuj Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 16 Marca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 16 Marca Mam Czy masz kolczyk? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 17 Marca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 17 Marca Nie Czy masz piegi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 17 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca Nie Masz jakiś worek/pojemnik/miejsce w domu na opakowania kaucyjne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi