Użytkownik ferb Opublikowano 21 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca nie czy kiedyś skonfiskowano tobie samochód? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 21 Czerwca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Nie Czy masz dziecko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 22 Czerwca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Nie mam Czy masz teraz gorszy czas? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 23 Czerwca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Nie mam Czy masz ochotę z kims sie spotkać i porozmawiać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 29 Czerwca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Mam czy masz już dość tych upałów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 29 Czerwca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Nie. Czy masz ochotę na koktajl truskawkowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 29 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Mam Czy masz ochotę na ostrą imprezkę w stylu projektu X (bo ja tak) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferb Opublikowano 29 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca absolutnie nie czy zabrano ci dowód rejestracyjny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 30 Czerwca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Absolutnie nie Czy masz ochotę na grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferb Opublikowano 30 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca (edytowane) oczywiście że tak czy masz stary pc? Edytowane 30 Czerwca przez ferb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 30 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Niestety póki co mam Czy masz ochotę liściować segment/biurko gdy ci nie idzie w grach online 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 30 Czerwca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Nie Czy masz ochotę czasami komuś sprzedać liscia ojcowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 1 Lipca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Lipca XD Nie czy masz ochotę wyjechać i odciąć się na jakiś czas od wszystkiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 1 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Tak Czy masz ochotę pojechać na wakacje z twoim przyjacielem/przyjaciółka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 12 Lipca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Mam Czy masz ochotę zmienić coś w swoim życiu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 12 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Mam Czy masz ochotę liściować adminów zajmujących się pilnowaniem kultury? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 12 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Nie mam Masz ochotę na przejażdżkę po mieście noca ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 12 Lipca Typer Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Oczywiście że tak 🌛 Czy masz ochotę wyjechać z kimś bliskim na wakacje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 13 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Oczywiście ze tak Czy masz ochotę pojechać w góry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Lipca Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Nie Czy masz ochotę na zupkę chińską? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 14 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Tak Czy masz ochotę zjeść pierogi ruskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 23 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Tak, mogą być Czy masz ochotę wpierdzielić ze 30 pierogów z grzybami i kapustą, niczym dzika locha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 25 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Nie Czy masz ochotę na kebaba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 26 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Tak mam Czy osoba poniżej ma ochotę jechać na mecz swojej lokalnej drużyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 27 Lipca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Nie mam Czy osoba na dole ma ochotę na jagodziankę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi