Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 31 Marca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 31 Marca Nie mam Forda.Moze Puma kupi co by mu było wygodniej. Czy masz ochotę na kebsa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 2 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Mam Czy masz ochotę na pizze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 3 Kwietnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Nie mam Czy masz ochotę się przytulić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 4 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Mam Czy masz ochotę wyjść z kims na piwo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 8 Kwietnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Mam, ale na kawę, bo nie piję alkoholu! Czy masz ochotę dać komuś kwiaty bez okazji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 9 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Mam Czy masz ochotę sie spotkać z bliska osoba która ci poprawi humor? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 9 Kwietnia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Mam Czy masz ochotę pójść do kina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 10 Kwietnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Mam Czy masz ochotę na ognisko pod lasem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 10 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Mam Czy masz ochotę na nocna przejażdżkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 11 Kwietnia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Mam, czy masz ochotę zrobić coś spontanicznego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 12 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Mam Masz ochotę pojechać w góry? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 13 Kwietnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Mam je na co dzień, więc nie, hehe. Czy masz ochotę na coś nieprzyzwoitego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 15 Kwietnia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Nie mam. Czy masz ochotę na taniec w deszczu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 16 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Mam Czy masz ochotę spotkać sie z swoim idolem/idolką? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 18 Kwietnia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Mam Czy masz pierścionek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 21 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Nie mam Czy masz kochankę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 21 Kwietnia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Nie mam xD czy masz jakiś przedmiot, który nosisz ze sobą bo uważasz, że przynosi Ci szczęście? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 23 Kwietnia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Nie mam Czy masz na sobie kolczyki? (w dowolnej części ciała) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 24 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Nie mam Czy masz może tatuaż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 24 Kwietnia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Nie mam Czy masz kota? 😺 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 26 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Mam Czy masz motocykl? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 27 Kwietnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Nie mam. Czy masz samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 28 Kwietnia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Mam czy masz wrażenie, że nie jesteś w tym miejscu, w którym powinieneś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 28 Kwietnia UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Mam Czy masz wrażenie, że pogoda na Majówkę będzie idealna? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 28 Kwietnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Nie ma to znaczenia dla mnie, ale oby była, bo są ludzie, którzy czekają cały rok. Czy masz swój ulubiony śpiew ptaków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi