Użytkownik SkalpeR Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) 1. Nowy VIP? [Raczej przeniesiony z mirka #1] Nie wiem czy to błąd czy zmiana więc wole to zgłosić + Vip ma granat taktyczny który jest zbyt OP. Zaraz Vipy będą wyzywane od wh. 2. Na serwerze są mini ścinki [Nie to nie tylko u mnie bo pytałem na serwerze] @ Trivor od dzisiaj ścinki @ Trivor z tym granatem to nwm niby spoko ale wiadomo ktoś kto nie ogarnia będzie wyzywał. Imo spoko bo coś nowego Jak granat ma zostać to proszę cię usuń molo bo wyrzuca granat na podłogę Edytowane 23 Stycznia 2021 przez SkalpeR 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Od kiedy masz ścinki. VIP jest zmieniony, powinien mieć wszystkie stare opcje i działać też od 22 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Napiszę tutaj bo nie chcę robić kolejnego posta. 1. Dodanie rundy na kosy [na początku mapy] Wygrana drużyna wybiera strone !ct !tt [Jak już mamy te rangi faceit to fajnie by to wyglądało moim zdaniem] 2. Vip od dzisiaj został zmieniony i teraz po 4 rundzie wybiera broń za friko. [Dodam propozycje z innego serwera] Zamiast free broni dodać komendę !vipsklep Co w niej będzie? AK47 M4A4/M4A1-S AWP / GALIL / FAMAS Oczywiście wszystko za Hajs. Czasami TT chce zagrać M4 a CT AK [Jeśli to nie wejdzie >To dużo osób też nie chciało żeby VIP wybierał sobie bronie bo to też bez sensu cały czas VIP ma 16K'$] 3.ANTY-AFK - który wywali szybciej gracza. 4. Co myślicie o dodaniu dogrywki? Różnie to jest i czasami meczyk kończy się 15:15. Dogrywka w klasycznym stylu faceit'a 5. Kamera pośmiertna [Fajnie zobaczyć czasami jak ktoś nas zabił, również pomaga to jak podejrzewamy kogoś o wh/aima itp itd] 6. Poprowadźmy dyskusję na temat granatu taktycznego... Nie wiedziałem do tej pory na żadnym serwerze. Jest to fajny granat urozmaica gierkę przyznam. Ale są też wady> Gracze którzy nie ogarniają będą oskarżać o wh + Podczas sytuacji 1vs1 jak ktoś rzuci taki granat daję ogromną przewagę. [Wybacz Trivor że tak męczę z tym] Dlatego porozmawiajmy o tej propce @ Trivor @ Admin CS:GO Only Mirage #2 Wypowiadajcie się koledzy^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 No to tak vipowi nie potrzebne wybieranie broni według mnie powinno to zostać tak jak jest. A granat taktyczny no nie jestem do tego przekonany poniewasz będą pisali na u@ ze ma wh itp, kamera po śmiertelna WSM dobry pomysł a mam też dobry pomysł aby dodać Mirage wielkanocny i zimowy na jakieś fajne okazje tak jak flagi obok pingu oraz znaki strzału po AWP a co do dogrywki no nie jestem do tego przekonany a rundę kosy można zrobić ale bez już tego wybierania TT lub ct, zmienić nuty w res można i naprawić błąd z u@ ponieważ pluginy są nałożone i podwójnie pisze. Ale to wszystko w swoim czasie jak trivor będzie miał czas to z pewnością ogarnie. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi