Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Szybki raport.

SkalpeR

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nowy VIP? [Raczej przeniesiony z mirka #1] Nie wiem czy to błąd czy zmiana więc wole to zgłosić + Vip ma granat taktyczny który jest zbyt OP. Zaraz Vipy będą wyzywane od wh.

2. Na serwerze są mini ścinki [Nie to nie tylko u mnie bo pytałem na serwerze]

@ Trivor  od dzisiaj ścinki 

@ Trivor  z tym granatem to nwm niby spoko ale wiadomo ktoś kto nie ogarnia będzie wyzywał. Imo spoko bo coś nowego xD

Jak granat ma zostać to proszę cię usuń molo bo wyrzuca granat na podłogę 

Edytowane przez SkalpeR
  • WTF 1
  • Właściciel
Właściciel

Od kiedy masz ścinki.

VIP jest zmieniony, powinien mieć wszystkie stare opcje i działać też od 22

• Użytkownik

Napiszę tutaj bo nie chcę robić kolejnego posta.

1. Dodanie rundy na kosy [na początku mapy] Wygrana drużyna wybiera strone !ct !tt [Jak już mamy te rangi faceit to fajnie by to wyglądało moim zdaniem]

2. Vip od dzisiaj został zmieniony i teraz po 4 rundzie wybiera broń za friko. [Dodam propozycje z innego serwera] Zamiast free broni dodać komendę !vipsklep 

Co w niej będzie?

AK47

M4A4/M4A1-S

AWP / GALIL / FAMAS 

Oczywiście wszystko za Hajs.  

Czasami TT chce zagrać M4 a CT AK

[Jeśli to nie wejdzie >To dużo osób też nie chciało żeby VIP  wybierał sobie bronie bo to też bez sensu cały czas VIP ma 16K'$]

3.ANTY-AFK - który wywali szybciej gracza. 

4. Co myślicie o dodaniu dogrywki? Różnie to jest i czasami meczyk kończy się 15:15. Dogrywka w klasycznym stylu faceit'a

5. Kamera pośmiertna [Fajnie zobaczyć czasami jak ktoś nas zabił, również pomaga to jak podejrzewamy kogoś o wh/aima itp itd] 

6. Poprowadźmy dyskusję na temat granatu taktycznego... Nie wiedziałem do tej pory na żadnym serwerze. Jest to fajny granat urozmaica gierkę przyznam. Ale są też wady> Gracze którzy nie ogarniają będą oskarżać o wh + Podczas sytuacji 1vs1 jak ktoś rzuci taki granat daję ogromną przewagę. [Wybacz Trivor że tak męczę z tym] Dlatego porozmawiajmy o tej propce ;) 

@ Trivor   @ Admin CS:GO Only Mirage #2  Wypowiadajcie się koledzy^

• Użytkownik

No to tak vipowi nie potrzebne wybieranie broni według mnie powinno to zostać tak jak jest. A granat taktyczny no nie jestem do tego przekonany poniewasz będą pisali na u@ ze ma wh itp, kamera po śmiertelna WSM dobry pomysł a mam też dobry pomysł aby dodać Mirage wielkanocny i zimowy na jakieś fajne okazje tak jak flagi obok pingu oraz znaki strzału po AWP a co do dogrywki no nie jestem do tego przekonany a rundę kosy można zrobić ale bez już tego wybierania TT lub ct, zmienić nuty w res można i naprawić błąd z u@ ponieważ pluginy są nałożone i podwójnie pisze. Ale to wszystko w swoim czasie jak trivor będzie miał czas to z pewnością ogarnie.

• Lubię to! 1

jest pieknie.png

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

rozwiazany.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]