Użytkownik Julka. Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 1. Nick: Ok. 2. Nick Admina banującego: Chatoyer 3.Link do bana http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=334 4. Powód bana: cheater 5. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Chatoyer. [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:15963565' [AMXBans] Your IP: '91.232.191.93' [AMXBans] =============================================== Spotkała mnie bardzo nie przyjemna sytuacja, na serwerze był cheater o nicku 'Szal0nyHorche. Były próby zbanowania tego debila ale oczywiście zagrałsm tylko jedną runde gdzie zostałam w dodatku zabita przez tego cheatera i to ja dostałam bana...Nie pisałabym odwołania gdyby nie to, że się bardzo zdenerwowałam ponieważ gram już jakiś dłuższy czas na tym serwerze. Nie wiem czy admin się pomylił albo nie zna amx ale proszę o szybkie wyjaśnienie sytacji i odbanowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chatoyer. Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 przyznaje, ban był dany przez pomyłkę, wiesz z jakiej sytuacji. UB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Julka. Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Dziękuję Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi