Użytkownik vixio_ Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 mamy na jb już vipa svipa może coś dodać? Przetstawiam hero, hero zawiera: 4 skoki lepszy styl do ct i tt lepszy styl do kosy, miecz świetlny w zestawie: linka dla ct a z propozycji premium dodam: 2 losowe pety za free Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 10 skoków może odrazu. reszta może być. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vixio_ Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 @ Smokezz a jak Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Czy ja wiem czy warto dodawać kolejną usługę premium? Co za dużo to nie zdrowo jak dla mnie póki co jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Bez sensu. Dochodzą kolejne modele oraz skiny czyli dodatkowe obciążenie serwera. 4 skoki? Zostawię to bez komentarza. Linke można sobie dokupić jak ktoś chce więc także bez sensu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Bez sensu z tymi skokami pukawke rozwali :C Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Sam napisałeś że vipa i svipa już posiadamy na serwerze to po co dodawać kolejną usługe premium? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi