Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na debila :)

Gość Kamilek

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Kamilek
Nick oskarżonego: Killer   :)
Powód skargi:Za  darmo mi  dal bana na  ts   :)    
Opis sytuacji:Siedze  sobie  i pisze  sobie  a tutaj   Killer  Wixaa  <3   a ja mu pisze  ze  to nie  radka .pl     wiec ma isc  sobie na priv  a  on   ze nie  wiec    napisalem mu  swoje i  jeszcze  kozaczyl      i  jeszccze mi  dal    bloka  za nic  a  sam mnie prowokowal  wiec  prosze o  zdjecie  bloka  a mu  zabrac  tego moda  typek nie ogarnia  i  kozaczy  ze ma  Moda    wiec   niech  tak nie kozaczy   :)  czhlopczyku  :) 
Data i godzina zdarzenia:Przed  chwila   :) 
Miejsce zdarzenia: Kozaczek     w necie    xD  pizd,,,,,,,
Dowody: A  sa na  sb  
Coś od siebie: Prosze o  zdjecie a  jemu  zabranie  moda   bo  robi z  siebie    debila   tylko  xD  

• Użytkownik∙

Ty ale to shutbox i każdy se może pisać co chce, jak ty spamujesz bo chcesz wygrać 30 zł i piszesz że ktoś jest pijany, lub rudy to nikt nie ma problemu płaczku je**ny XD

@ Kamilek  A ty myślisz że jesteś dłużej na sieci i możesz wszystko, ego ci mocno wyjeb*** płaczku. A i jest takie coś jak "edytuj" ale mniejsza.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1

• Kacperek zablokował(a) ten temat
  • Gość odblokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

To w końcu chodzi o bana na TS czy SB??  Bo blok na SB słuszny, nie potrzebnie się wtrącałeś w rozmowę Killera z koleżanką i szukałeś zaczepki, Ty nie jesteś od tego by mówić komuś jak ma pisać do drugiej osoby.

A jak Ci przeszkadzało, że Killer wysyłał jej serduszka to było pierw złożyć propozycje o usunięcie tych emontek, one przecież po coś są... (::: 

A co do bana na TS to nie wiem na ile go dostałeś i czy coś jeszcze pisałeś prócz tego --> image.png  więc się do tego nie odniosę, a to i tak nie jest odpowiedni dział na skargę na admina TS'a

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]