Gość Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Twój nick:Kamilek Nick oskarżonego: Killer Powód skargi:Za darmo mi dal bana na ts Opis sytuacji:Siedze sobie i pisze sobie a tutaj Killer Wixaa a ja mu pisze ze to nie radka .pl wiec ma isc sobie na priv a on ze nie wiec napisalem mu swoje i jeszcze kozaczyl i jeszccze mi dal bloka za nic a sam mnie prowokowal wiec prosze o zdjecie bloka a mu zabrac tego moda typek nie ogarnia i kozaczy ze ma Moda wiec niech tak nie kozaczy czhlopczyku Data i godzina zdarzenia:Przed chwila Miejsce zdarzenia: Kozaczek w necie pizd,,,,,,, Dowody: A sa na sb Coś od siebie: Prosze o zdjecie a jemu zabranie moda bo robi z siebie debila tylko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ty ale to shutbox i każdy se może pisać co chce, jak ty spamujesz bo chcesz wygrać 30 zł i piszesz że ktoś jest pijany, lub rudy to nikt nie ma problemu płaczku je**ny XD @ Kamilek A ty myślisz że jesteś dłużej na sieci i możesz wszystko, ego ci mocno wyjeb*** płaczku. A i jest takie coś jak "edytuj" ale mniejsza. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 To w końcu chodzi o bana na TS czy SB?? Bo blok na SB słuszny, nie potrzebnie się wtrącałeś w rozmowę Killera z koleżanką i szukałeś zaczepki, Ty nie jesteś od tego by mówić komuś jak ma pisać do drugiej osoby. A jak Ci przeszkadzało, że Killer wysyłał jej serduszka to było pierw złożyć propozycje o usunięcie tych emontek, one przecież po coś są... (::: A co do bana na TS to nie wiem na ile go dostałeś i czy coś jeszcze pisałeś prócz tego --> więc się do tego nie odniosę, a to i tak nie jest odpowiedni dział na skargę na admina TS'a 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi