Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na debila :)

Gość Kamilek

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Kamilek
Nick oskarżonego: Killer   :)
Powód skargi:Za  darmo mi  dal bana na  ts   :)    
Opis sytuacji:Siedze  sobie  i pisze  sobie  a tutaj   Killer  Wixaa  <3   a ja mu pisze  ze  to nie  radka .pl     wiec ma isc  sobie na priv  a  on   ze nie  wiec    napisalem mu  swoje i  jeszcze  kozaczyl      i  jeszccze mi  dal    bloka  za nic  a  sam mnie prowokowal  wiec  prosze o  zdjecie  bloka  a mu  zabrac  tego moda  typek nie ogarnia  i  kozaczy  ze ma  Moda    wiec   niech  tak nie kozaczy   :)  czhlopczyku  :) 
Data i godzina zdarzenia:Przed  chwila   :) 
Miejsce zdarzenia: Kozaczek     w necie    xD  pizd,,,,,,,
Dowody: A  sa na  sb  
Coś od siebie: Prosze o  zdjecie a  jemu  zabranie  moda   bo  robi z  siebie    debila   tylko  xD  

• Użytkownik∙

Ty ale to shutbox i każdy se może pisać co chce, jak ty spamujesz bo chcesz wygrać 30 zł i piszesz że ktoś jest pijany, lub rudy to nikt nie ma problemu płaczku je**ny XD

@ Kamilek  A ty myślisz że jesteś dłużej na sieci i możesz wszystko, ego ci mocno wyjeb*** płaczku. A i jest takie coś jak "edytuj" ale mniejsza.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1

• Kacperek zablokował(a) ten temat
  • Gość odblokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

To w końcu chodzi o bana na TS czy SB??  Bo blok na SB słuszny, nie potrzebnie się wtrącałeś w rozmowę Killera z koleżanką i szukałeś zaczepki, Ty nie jesteś od tego by mówić komuś jak ma pisać do drugiej osoby.

A jak Ci przeszkadzało, że Killer wysyłał jej serduszka to było pierw złożyć propozycje o usunięcie tych emontek, one przecież po coś są... (::: 

A co do bana na TS to nie wiem na ile go dostałeś i czy coś jeszcze pisałeś prócz tego --> image.png  więc się do tego nie odniosę, a to i tak nie jest odpowiedni dział na skargę na admina TS'a

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]