Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Rezygnacja

Gość Kamilek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kamilek
Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun  DD2 
Powód rezygnacji: Pozdro  dla  Killerka     :)  dzieciak  ktory nie ogarnia moda   ;d i  kozaczy      ze ma    taka  range  xD   dlugo na  tej  randze nie pocisniesz  tak    :)  chlopczyku  xD  pluje na  twoja  twarz  ha  tfu  ci na morde  xD  stulejo   

• Użytkownik∙

XDDD wreszcie na to czekałem dziękuje że oczyściłeś ten świat z płaczków i zjeb**  <3 

@ Kamilek  ale ty spłakany jesteś XDDD

• Super 2

Teraz, kayZee napisał:

XDDD wreszcie na to czekałem dziękuje że oczyściłeś ten świat z płaczków i zjeb**  <3 

placzek to  ty  i jeb sie   ok   :)   idz do killerka  tego  zjeba  ktory jest  stuleja   jebany  

• Użytkownik

XDDDD kamilek odlóż wódke w końcu

• Ha ha 1
  • Użytkownik

@ Kamilek  Misiaku trochę mniej Koksu i Alko i będzie ok .
 Rozwiązanie widzę jedno !.
Weź ten Urlopik  odetnij  się na jakiś czas od tego wszystkiego  tych ludzi  tego forum 
Bo z tego co widzę na siłę szukasz problemu i przejmujesz się cząstkowymi  ludźmi 
To jest tylko internet i znajomość internetowa  to nie powód  rzucania  wszystkiego "
Świadczy to tylko o twojej słabej psychice "
Przemyśl to  3maj się  :) 

• Lubię to! 4

Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif

giphy.gif

• Użytkownik

@ Kamilek Weź się ogarnij chłopie , pisałem ci na steam więcej chillu nie ma co robić gówno burzy bo zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu który kłócą się o klocki dupa jakaś nie jest warta żebyś odchodził , weź ten urlop odpocznij od tego wszystkiego i weź to przemyśl wszystko na spokojnie a nie podejmujesz pochopne decyzje , pamiętaj gówna się nie tyka bo śmierdzi :) Piona dla ciebie i mam nadzieje że zostaniesz z nami 

• Junior Admin
Junior Admin

Zrezygnowałeś tylko z opiekuna to mam rozumieć, że admin jakiegoś tam serwera zostaje? 

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

rozwiazany.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]