Gość Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nick: Kamilek Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun DD2 Powód rezygnacji: Pozdro dla Killerka dzieciak ktory nie ogarnia moda ;d i kozaczy ze ma taka range dlugo na tej randze nie pocisniesz tak chlopczyku pluje na twoja twarz ha tfu ci na morde stulejo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 XDDD wreszcie na to czekałem dziękuje że oczyściłeś ten świat z płaczków i zjeb** @ Kamilek ale ty spłakany jesteś XDDD 2 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Teraz, kayZee napisał: XDDD wreszcie na to czekałem dziękuje że oczyściłeś ten świat z płaczków i zjeb** placzek to ty i jeb sie ok idz do killerka tego zjeba ktory jest stuleja jebany Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 9 minut temu, Kamilek napisał: placzek to ty i jeb sie ok idz do killerka tego zjeba ktory jest stuleja jebany @ kayZee spłakany to ty jestes kurwa tak jak @ KilleR. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 XDDDD kamilek odlóż wódke w końcu 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 1 minutę temu, eSX napisał: XDDDD kamilek odlóż wódke w końcu nic nie pije i odczep sie odemnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 @ Kamilek Misiaku trochę mniej Koksu i Alko i będzie ok . Rozwiązanie widzę jedno !. Weź ten Urlopik odetnij się na jakiś czas od tego wszystkiego tych ludzi tego forum Bo z tego co widzę na siłę szukasz problemu i przejmujesz się cząstkowymi ludźmi To jest tylko internet i znajomość internetowa to nie powód rzucania wszystkiego " Świadczy to tylko o twojej słabej psychice " Przemyśl to 3maj się 4 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 @ Kamilek Weź się ogarnij chłopie , pisałem ci na steam więcej chillu nie ma co robić gówno burzy bo zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu który kłócą się o klocki dupa jakaś nie jest warta żebyś odchodził , weź ten urlop odpocznij od tego wszystkiego i weź to przemyśl wszystko na spokojnie a nie podejmujesz pochopne decyzje , pamiętaj gówna się nie tyka bo śmierdzi Piona dla ciebie i mam nadzieje że zostaniesz z nami Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 25 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nara Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zrezygnowałeś tylko z opiekuna to mam rozumieć, że admin jakiegoś tam serwera zostaje? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi