Użytkownik Harnasito Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Imię: Łukasz Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: ponieważ stwierdziłem czemu by nie spróbować doświadczenie mam ponieważ byłem opiekunem a nasz opiekun odszedł i nie mamy a by się przydał Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: surf+rpg Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak Coś o sobie: jestem Łukasz mam dobre poczucie humoru lubię poznawać ludzi jestem w 1 klasie szkoły branżowej I stopnia na zawodzie monter kadłubów okrętowych i jednostek pływających 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam Jestem na tak + Pomocny + Doświadczenie + składka +/- podanie +/- wiek Aczkolwiek wielki + bo z Pomorza (Arka Gdynia) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kaczoor Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam! + był już opiekunem +chęci + / - sm + / - podanie - - nigdy specjalnie udzielającym ani aktywnym adminem na surfie nie był Jeżeli można tak powiedzieć jestem Neutralny z delikatną przewagą za Daniem Szansy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Na TAK! + chęci +/- Podanie + doświadczenie "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 na nie -podanie +jakis tam staz na forum +/- wiek napisz lepsze podanie Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 26 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Jestem na tak +/- wiek +/- podanie +składka +chęci +doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Jestem za daniem szansy -Podanie -Aktywność na serwerze w ostatnim czasie +Aktualnie brak opiekunów surf+rpg +Da się na luzie pogadać i udzielał się na serwerze jak jeszcze grałem tam +Opiekun tak naprawdę dużo nie różni się od administratora, zajmuje się tylko dodatkowo działem serwera więc powinien sobie poradzić a póki co nie pali mi się wracać na surfa ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 na tak doświadczenie składka chęci -podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Jestem za okresem próbnym +/- wiek +staż +składka Zachowanie + Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Jestem za daniem szansy +/- Wiek +Był już opiekunem +staż +Składeczka +Chęci Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Napisz do mnie na steam Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi