Użytkownik PremiumTHC Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 taka mała propozycja z mojej strony na zrobienie jakiejś bariery rashu do 1:40-35 na przykład bo czasami to jest przesada. dziwią sie potem że ktoś siedzi przed trupem za długo, jak mija 10 sekund a jakiś oponent z ct juz w trupie wcelowany. tyle dziękuje poZdRo xd 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Przecież jest zakaz rashowania CT 1.40 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 @ Mantoo jest zakaz rashowania to prawda tylko ciekawe kto go przestrzega. 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Jak dla mnie rashowanie jest to opuszczenie gornego trupa na resp TT przed 1;40, a to ze chlopek siedzi w trupie to nie jest zadne rashowanie, wczoraj troche pogralem pod wieczor i zadnego problemu z rashowaniem nie bylo. Tak czy inaczej proponuje dodac jakies zdjecia na forum, ktore pokaza gdzie przed 1;40 ct nie moze wyjsc, jakies bariery dla mnie sa kompletnie zbedne i niepotrzebne. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Jestem za wprowadzeniem takich barier- ułatwi to sprawę i ostudzi zapał niektórym graczom. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgadzam się z Tajemnicą , Jestem Za Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nie ten dział, więc przenoszę do odpowiedniego Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Również jestem żeby dodać bariery na midzie kiedy pochylnia się kończy a gala zaczyna, w trupie to samo końcówka trupa od tt i anarchię... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Takie bariery zazwyczaj są zbugowane i wkurzające. Nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi