Użytkownik Krycha Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Na początku zaznacze nie lubię takich konfilktów, ale nie moge pozwolić, żeby na sieci gdzie mam serwer taki ktoś miał moderatora! Ten temat to nie żadna prowokacja, przecież on naprawde nie może mieć moderatora jak się tak zachowuje i wypisuje takie rzeczy! Jak nowi pomyślą o naszej sieci?! Twój nick:Krycha Nick oskarżonego: @ ArcyBM Powód skargi: sprawa była już rozwiązana, a arcybm nadal obrażał mnie na chatboxie, jak widać totalnie nie zależy mu na randze.. Opis sytuacji:sprawa była już rozwiązana, a arcybm nadal obrażał mnie na chatboxie, jak widać totalnie nie zależy mu na randze.., wszystko macie na dole, na zdjęciach. PROSZĘ SOBIE ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIE CO MYŚLI OSOBA, KTÓRA PRZYCHODZI NA SIEĆ I WIDZI TAK PISZĄCEGO MODERATORA NA CHATBOXIE, dla mnie to jest żałosne. Data i godzina zdarzenia: po 14 Miejsce zdarzenia:chatbox Dowody: Coś od siebie: screeny (proszę o natychmiastowe zabranie mu rangi) @ KilleR. dziś pisał J@ na chatboxie, że można pisać post pod swoim tematem.. ps. gość dalej mnie obraża, czy ktoś z tym coś zrobi? jak on mnie straszy XD 1 1 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Kolego, przeczysz sam sobie. Sprawa była wyjaśniona, to jakim prawem jako właściciel serwera dodajesz notatki w nie swoim dziale kontynuując temat? Człowieku, zdecyduj się w jakim wymiarze jesteś albo skończ brać jakieś specyfiki, bo naprawdę z postu na post coraz gorzej z Tobą. Ja wyraziłem swoją opinię i tego nie zmienię. Brzydzę się takimi ludźmi, jakim jesteś Ty i koniec kropka. Mogą mi zabierać rangi, zdania nie zmienię. Jesteś dla mnie nic nie znaczącym marginesem, który tylko prowokuje i z prowokacji usiłuje wywołać sensację. A za to, że poruszasz tematy prywatne, które nie wiążą się z forum i o których nie masz pojęcia dawno powinieneś zostać wyeliminowany z listy graczy, jak i forumowiczów. Tak jak mówiłem, jesteś dla mnie NIC NIE WARTYM MARGINESEM. A odnośnie nowych ludzi na forum, bardzo dobrze. Niech wchodzą i niech widzą, sami wyciągną z tego wnioski, bo to co Ty prezentujesz i wnosisz w swoich postach, to MARGINES. Kogo nowego, bądź nie nowego obchodzi to kim jestem i co robię? Forum to forum, tutaj znasz mnie tylko z bycia Moderatorem i nic więcej. Skończ się użalać nad sobą i przyjmij na klatę to, jak marnym człowiekiem jesteś. #edit Mógłbym ukarać Cię kolejnym warnem za niezastosowanie się do regulaminu, jednakże wolę odbić i zamknąć Twój temat, najwidoczniej Ty sobie nie potrafisz poradzić psychicznie i dusi Cię jakiś problem, to proszę podziel się tym z nami, może ktoś będzie w stanie Ci pomóc. Jeśli nie, to myślę, że poradę psychologiczną też jesteśmy w stanie załatwić. Noł problem. Dla mnie jesteś marginesem bez szacunku do kobiet, osobą, która sieje gówno burzę i prowodylem, który znika zaraz po zamieszaniu zwalając winę na wszystkich dookoła. 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Co do tej skargi. Nie raz widziałem jak Arcy pisze na sb rzeczy typu "mam wielkiego kut*sa" coś tam o ćpaniu też gada. Ja ROZUMIEM że on to mówi w formie żartu. Ale postaw sie w roli nowego użytkownika na forum. Wchodzi pierwszy raz na forum A jakis moderator mówi że ma wielkego kut*sa. Tak samo z ćpaniem. 1 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Nie będę już tego komentował, jest to zbyteczne.. Pan moderator sam się wyjaśnił, ponownie w piękny, kulturalny sposób, obrażając mnie. 1 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Obraziłeś kolego sam siebie brakiem szacunku do kobiety, to świadczy o Tobie nie o mnie, czepisz się tematów, które nie mają miejsca i ciągle wspominasz o ćpaniu, które mnie nie interesuje. Naprawdę masz ze sobą jakiś psychiczny problem? Brakuje Ci może dragów i chcesz coś ode mnie wyskubać? Czy może bawi Cię to, że udanie prowokujesz odbiorcę? Skończ się użalać nad sobą Ci powiedziałem, ale jak tak bardzo chcesz, to sam zrezygnuję z rangi. Nie będę dzielić forum z kimś takim jak Ty, bo trzeba być totalnym zerem, żeby łapać się tematów niezwiązanych z forum, żeby zniszczyć drugą osobę. Wciągnąłbym Cię tak szybko, jak te wszystkie kreski z Twojego stołu. 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 26 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zamykam bo spam się robi @ shinga Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi