Zasłużony ArcyBM Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Nick: ArcyBM Z jakiej rangi rezygnujesz?: Moderator Powód rezygnacji: @ Trivor Wybacz Oskar, swoją robotę zawsze starałem robić się z sukcesem, ale naprawdę nie mam zamiaru znowu burzyć sobie psychiki kimś, kto wie, że mu wychodzi, jak i również nie mam zamiaru tolerować fałszywej opinii na swój temat. Chcecie to tolerujcie takie zachowania, ja jestem chłopak szczery i nie dam sobie pluć w pysk byle komu i byle skąd. Nigdy na forum nie wprowadzałem sztucznej atmosfery, zawsze byłem sobą i nigdy nikogo nie udawałem pod rangi. Fajnie się z Wami współpracowało ten kolejny czas, w którym daliście mi szansę, ale znacie mnie dobrze i nie mam zamiaru zmuszać się do radzenia sobie z takimi podmiotami, bo inaczej tego nazwać nie można. Zawsze możesz na mnie liczyć, starczy, że dasz znać. Z tego miejsca chce pozdrowić tylko nieliczne grono, bo wiem, że reszta to tylko fałszywe osoby poklepujące Cię po plecach, a w rzeczywistości plotkują na Twój temat. Trzymajcie się @ Trivor @ shinga @ Dusia @ Vixo @ agvska . Mój czas dobiega końca, dla niektórych to pewnie kamień z serca, bo wiem, że połowa tylko na to czekała. Siemano 2 2 1 15 3 2 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 26 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 O kurde ale się porobiło, stary zastanów się nad tym poważenie a nie piszesz rezygnację, przemyśl sobie wszystko. A jak nie no to trzymaj się stary i powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi