Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Rezygnacja by ArcyBM

ArcyBM

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Nick: ArcyBM
Z jakiej rangi rezygnujesz?: Moderator 
Powód rezygnacji: @ Trivor Wybacz Oskar, swoją robotę zawsze starałem robić się z sukcesem, ale naprawdę nie mam zamiaru znowu burzyć sobie psychiki kimś, kto wie, że mu wychodzi, jak i również nie mam zamiaru tolerować fałszywej opinii na swój temat. Chcecie to tolerujcie takie zachowania, ja jestem chłopak szczery i nie dam sobie pluć w pysk byle komu i byle skąd. Nigdy na forum nie wprowadzałem sztucznej atmosfery, zawsze byłem sobą i nigdy nikogo nie udawałem pod rangi. Fajnie się z Wami współpracowało ten kolejny czas, w którym daliście mi szansę, ale znacie mnie dobrze i nie mam zamiaru zmuszać się do radzenia sobie z takimi podmiotami, bo inaczej tego nazwać nie można. Zawsze możesz na mnie liczyć, starczy, że dasz znać. Z tego miejsca chce pozdrowić tylko nieliczne grono, bo wiem, że reszta to tylko fałszywe osoby poklepujące Cię po plecach, a w rzeczywistości plotkują na Twój temat. Trzymajcie się @ Trivor  @ shinga  @ Dusia @ Vixo @ agvska . Mój czas dobiega końca, dla niektórych to pewnie kamień z serca, bo wiem, że połowa tylko na to czekała. Siemano ;) 

• Lubię to! 2
  • Ha ha 2
  • Wow! 1
  • Przykro mi 15
  • Wrr 3
  • WTF 2
  • Tak sobie 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• VIP
VIP

O kurde ale się porobiło, stary zastanów się nad tym poważenie a nie piszesz rezygnację, przemyśl sobie wszystko. A jak nie no to trzymaj się stary i powodzenia!

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]